OnePlus 6: au apărut primele poze făcute cu noua cameră foto

OnePlus 6: au apărut primele poze făcute cu noua cameră foto

OnePlus 6 se apropie de lansare, iar acum, CEO-ul companiei, Pete Lau, a publicat fotografii făcute cu camera de pe telefon.

În urmă cu puțin timp, aflam că următorul OnePlus din serie va fi rezistent la apă, iar acum primim și câteva mostre de fotografii efectuate cu sistemul de camere duale de pe spatele telefonului. Informațiile EXIF adunate din mostre confirmă și rezoluția camerelor principale, de 16 megapixeli.

Imaginile oferă detalii despre capacitățile camerei foto ale OnePlus 6 în condiții de lumină naturală. În fotografii sunt surprinse o mulțime de detalii, dar și culori vii.

O fotografie cu modul de portret care surprinde lalele prezintă și bokeh-ul natural care însoțește fundalul imaginii.

E destul de devreme ca să putem intra și în detalii tehnice cu privire la imagini, dar la prima impresie, acestea arată destul de bine. De asemenea, știm că OnePlus are obiceiul de oferi mostre de cameră foto înaintea lansării telefonului, iar asta ne indică faptul că acesta ar trebui să ajungă pe piață în viitorul apropiat.

Din informațiile apărute pe internet în trecut, știm deja că OnePlus 6 va avea un display cu crestătură, iar raportul de aspect al acestuia va fi de 19:9. Diagonala ecranului, cel puțin din zvonurile aflate până acum, ar urma să aibă 6,28 inci.

De asemenea, este primul telefon al producătorului care vine cu rezistență la apă. În plus, un procesor Snapdragon 845 va sta la baza dispozitivului, iar la capitolul RAM vei putea alege între variante cu 6 și 8 GB. Nici stocarea nu arată rău, iar aici poți alege între variante de 64, 128 sau 256 GB.

Nu mai e foarte mult timp până la lansarea dispozitivului, iar până atunci probabil vom mai afla câteva noutăți despre telefon.