Specificațiile OnePlus 6 care te interesau cu adevărat sunt confirmate

Specificațiile OnePlus 6 care te interesau cu adevărat sunt confirmate

Pete Lau, directorul OnePlus, a ales să ofere pe forumul companiei câteva detalii, printre care specificații pentru OnePlus 6. Da, va fi un monstru din punct de vedere hardware.

În cazul OnePlus 6 va fi totul despre viteză. Dacă primul miza pe preț, a venit timpul ca prețul să treacă în plan secund și să primeze dotările tehnice. Într-un post despre cum focusul OnePlus e pe viteză, Pete Lau a spus că asta va oferi OnePlus 6. Desigur, nu-i totul atât de simplu.

Lau a confirmat că OnePlus 6 va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB de memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. Mai high-end de atât nu găsești, iar alegerea aceasta presupune că toată puterea de calcul oferă plus valoarea pentru utilizatorul final.

Directorul OnePlus a mai spus că în cadrul companiei există o echipă de cercetare și dezvoltare specializată în „FSE” – Fast, Stable, Efficient. Adică, această echipă ar trebui să livreze cea mai mare performanță din hardware-ul pe care telefonul îl are. „Singura cerință pe care o vedem constant din partea utilizatorilor este «rapid și fluid»”, a mai spus Lau.

Odată cu acest anunț, directorul a confirmat câteva specificații care circulau deja pe internet în ultima lună. Sigur, vine în completarea lansării unui teaser. Lansarea e așteptată în iunie, cel târziu iulie. S-ar putea ca în toamnă să vină și un OnePlus 6T.

Ca să se asigure că experiența de utilizare nu va avea de suferit, angajați OnePlus au testat cele mai populare 1000 de aplicații din Play Store pe OnePlus 6 și au implementat optimizările necesare. Dat fiind că în partea de sus are o crestătură, ca pe iPhone X sau Huawei P20 Pro, ceasul a fost mutat în stânga, în timp ce toate pictogramele de status sunt puse la păstrare în colțul din dreapta sus.

Ce mai știm precis e că va avea mufă de căști, încărcare rapidă, foarte probabil o cameră mai bună și un ecran cu raport de peste 18:9.

Citește și: