OnePlus 6 primește o dată de lansare. Ce specificații va avea noul telefon

OnePlus 6 primește o dată de lansare. Ce specificații va avea noul telefon
Sursa foto: George Stanciu/PLAYTECH

OnePlus 6 e noul model pe care compania din China îl pregătește. Acesta va împrumuta ceva design de la iPhone X și va miza, din nou, pe specificații foarte bune.

OnePlus 6, în cea mai bună versiune, va avea 256 GB spațiu de stocare și 8 GB de memorie RAM. Acest model va costa aproape 700 de dolari, conform celor mai multor zvonuri de până acum. Cel mai ieftin model va fi un OnePlus 6 cu 64 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM la puțin peste 500 de dolari.

Asta e ce se vehiculează până acum. În ceea ce privește data de lansare, magazinul JingDong a promovat telefonul ca fiind dezvăluit pe 5 mai 2018. După cum vezi în imaginea de mai jos e doar numele dispozitivului, logo-ul OnePlus și o pânză roșie care, aparent, acoperă noul telefon.

Data lansare OnePlus 6

Sigur, nu este o dată oficială de lansare pentru OnePlus 6, dar foarte probabil va fi introdus mai curând decât era de așteptat. Totodată, dacă data de 5 mai e pentru China, s-ar putea ca global să fie disponibil mai devreme. În mai va fi introdus și LG G7 ThinQ.

În ceea ce privește alte specificații pentru telefon, va avea un ecran de peste 6,2 inci cu o crestătură în partea de sus și o rezoluție full HD+. Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 845 cu opt nuclee și camera foto principală va rămâne duală, ca la modelul OnePlus 5T (16 cu 20 megapixeli). Cea de selfie ar fi de 20 MP.

La începutul lunii aprilie, directorul OnePlus a spus că în cadrul companiei există o echipă de cercetare și dezvoltare specializată în „FSE” – Fast, Stable, Efficient. Adică, această echipă ar trebui să livreze cea mai mare performanță din hardware-ul pe care telefonul îl are. „Singura cerință pe care o vedem constant din partea utilizatorilor este «rapid și fluid»”, a spus Lau. De unde și memoria RAM de 8 GB.

Citește și:
Sursa: GizmoChina