OnePlus 6 va fi mai rezistent decât se credea inițial

OnePlus 6 va fi mai rezistent decât se credea inițial

OnePlus 6 a fost subiectul multor speculații în ultimele săptămâni, iar valul de zvonuri nu se va potoli până la lansarea efectivă a dispozitivului.

Spre deosebire de majoritatea companiilor producătoare de mobile care încearcă să evite scăparea de detalii pe internet înainte de anunțarea efectivă a gadgetului, OnePlus face exact invers. Prin declarații ale CEO-ului sau postări pe profilul oficial de Twitter al OnePlus au fost menționate direct sau indirect majoritatea particularităților care vor încerca să facă OnePlus 6 un telefon special.

În definitiv, acest mobil va încerca să concureze de la egal la egal cu cel mai nou Galaxy S sau iPhone X.

Deși telefoanele OnePlus nu au avut niciodată un handicap de performanță și s-au numărat printre primele care au avut 8GB RAM, întotdeauna au venit la pachet cu un minus important. Rezisitența la apă nu s-a aflat niciodată pe lista priorităților producătorului chinez, într-o perioadă în care respectiva abilitate a devenit standard în industrie.

OnePlus 6 este însă excepția de la regulă. Telefonul va fi certificat IP67 și IP68 pentru rezistență la apă. Gradul de anduranță din acest punct de vedere nu este incredibil și se apropie de ce îți oferă Apple cu iPhone X sau Samsung cu Galaxy S9. În principiu, ar trebui să nu-ți faci griji când vine vorba de ploaie sau dacă îl scapi într-o baltă pentru câteva momente.

În altă ordine de idei, OnePlus 6 va include o mufă de căști de 3,5mm și va avea un breton în partea de sus a ecranului. Dacă te deranjează, respectivul breton va putea fi mascat cu o dungă neagră din setări.

Partea de procesare va fi asigurată de un Snapdragon 845, până la 8GB RAM și un spațiu de stocare de maxim 256GB. Ecranul folosit va fi un AMOLED de 6,28 inci. Cele două camere principale vor avea 20, respectiv 16 megapixeli.

Nu știm încă o dată exactă de lansare pentru OnePlus 6 sau prețul de achiziție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: