Pe OLX ai cele mai ciudate și kitschoase obiecte de luat înainte de Paște

Pe OLX ai cele mai ciudate și kitschoase obiecte de luat înainte de Paște

Pe OLX găsești cele mai ciudate cadouri de Paște. Dacă îți plac obiectele kitschoase, OLX e locul ideal de unde să le cumperi.

Vine Paștele cu pași repezi și e deja o tradiție să oferi cadouri „de iepuraș” celor dragi. Dacă nu te-ai gândit încă ce să cumperi, noi îți dăm câteva sugestii cu câteva obiecte pe care le-ai putea cumpăra de pe OLX. Sunt, însă, cât se poate de bizare și de kitschoase și să știi că și prețurile sunt destul de piperate.

Niște credință pe OLX: icoană românească veche de 250 de ani

Dacă obiectul se dovedește a fi pe cât de vechi îl laudă proprietarul, atunci această icoană pe care nu prea distingi mare lucru, e, într-adevăr, destul de rară. „Parte centrală dintr-un vechi triptic românesc, o reprezentare picturală absolut deosebită în stare impecabilă pentru vârsta sa de peste 250 de ani! Reprezintă încoronarea Maicii Domnului, piesă extrem de rară pentru România anului 1750”, scrie proprietarul în descriere.

El ne mai asigură și că „la orice casă de licitații, va ajunge la preț cel puțin dublu, provenineță garantată, colecție moștenită a unui important general al Aviației Române”. O vine cu 750 de euro.

Văzute pe OLX: ouă de struț pe care e pictat chipul lui Iisus Hristos

„Un cadou original și unic care va rămâne și peste timp, de neuitat”. Într-adevăr, nu vezi prea des ouă de struț pe care sunt pictate icoane, dar OLX e locul ideal de unde le poți lua. Prețul nu începe „decât” de la 450 de lei.

Proprietarul are mai multe ouă de struț care vin la pachet cu diverse icoane, fie cu Iisus Hristos, fie cu Maica Domnului și Pruncul, „pictură neorealistă cu reliefuri de auriu”. Pe unele apare și chipul lui Ștefan cel Mare, iar alea sunt mai scumpe, vreo 730 de lei.

Culese de pe OLX: Răpirea din Serai, carpetă originală din Siria

Dacă vrei ceva mai exotic și ai o preferință pentru Orient, cineva îți vinde pe OLX o carpetă „originală din Siria”. Prezintă clasica și nemuritoarea Răpire din Serai. Să știi că foarte mulți oligarhi din lume posedă replici ale acestei capodopere. Prețul este foarte tentant: doar 320 de lei, pentru o piesă despre care proprietarul zice că e originală.

Din grădina OLX poți alege o carpetă din piele de vițel naturală

Vrei să-ți decorezi casa de Paște și nu știi cum? Ce-ai zice să apelezi la un stil mai rustic pentru locuința ta? Pe OLX găsești o carpetă din piele de vițel foarte bine lucrată (are și codiță). Vițelul respectiv a fost probabil din rasa Holstein sau Bălțată cu negru, pentru că a fost alb și cu pete negre.

[readmore]

Proprietarul te asigură că are o textură maleabilă, deci nu trebuie să-ți faci griji că atunci când vei călca pe ea o să ai senzația că încaleci bietul animal.

Găsești pe OLX și pui de găină de o zi

Unul dintre simbolurile Paștelui sunt puii de găină. Imaginile lor apar pe aproape toate felicitările sau decorațiunile de Paște. De pe OLX tu poți lua unul real. Se vinde cu 2 lei/bucată. Acum, depinde la ce ai vrea să folosești acești puișori, dar trebuie să știi că poți alege din rasele alb de carne, mixt porumbac, roșu și alb gulerat, dar și „pui țărănesc toate culorile”.