Oferta eMAG pentru tineri: educație și excursie în America inovațiilor

Oferta eMAG pentru tineri: educație și excursie în America inovațiilor

eMAG a anunțat o extindere pentru programul Future25 prin care pregătește viitori experți în e-commerce. Odată cu acest pas, a dezvăluit și investiția: 250.000 de euro.

Propunerea eMAG pentru tineri e un program prin care să fie pregătiți pentru industria comerțului online. Astfel, 25 de tineri vor fi acceptați și instruiți. Sunt și cinci locuri pentru candidați externi (adică nu sunt angajații magazinului). La finalul primului an de program, cei 25 vor prezenta și susține proiecte de business în fața conducerii eMAG.

Programul se adresează tinerilor cu experiență între trei și cinci ani, în jurul vârstei de 25 de ani, dornici să își dezvolte accelerat cariera în industria de ecommerce, în eMAG. Future25 durează doi ani și a fost creat cu scopul de a identifica tineri care au potențial să devină lideri în industria de e-commerce. Valoarea investiției în prima ediție a fost de 200.000 de euro.

Odată ce candidații se înscriu, intră într-un proces de selecție. În prima etapă, răspund la o serie de întrebări care au rolul de a le testa motivația, capacitatea de analiză, abilitatea de planificare și creativitatea. În următoarea etapă, susțin un test care evaluează nivelul de cunoaștere a limbii engleze și gândirea critică, precum și un test de personalitate.

În cea de-a treia etapă, trebuie să pregătească o prezentare individuală și să o susțină în fața unui juriu format din managerii din eMAG, iar candidații din afara companiei vor avea și un interviu cu viitorul lor manager.

[readmore]

Un alt premiu important este că cei mai buni dintre cei 25 de tineri vor vizita San Francisco, unde vor face un tur al celor mai mari companii de tehnologie din Silicon Valley. Odată cu intrarea în program, candidații din extern vor fi automat selectați pentru un job în e-commerce, cum ar fi BI Product Owner, Web and Mobile Project Manager, Content Project Manager, Business Process Analyst sau Finance Business Partner.

Înscrierile încep pe 12 iunie și vor fi oprite pe 1 iulie. Acestea pot fi realizate pe site-ul oficial.