eMAG: telefoane foarte bune de la Samsung și de la chinezi

eMAG: telefoane foarte bune de la Samsung și de la chinezi
09:58 12.06.2018

E o zi călduroasă, Firea a fost huiduită pe stadion, dar viața merge înainte. Poate că-ți trebuie un telefon nou pentru toate live-urile alea de Facebook, așa că uite ce-am găsit la eMAG.

Am căutat prin oferta eMAG ce are mai bun de oferit Samsung. Bine, am căutat și printre telefoanele chinezilor, că prețul e mai mic, iar performanța la fel de mare. Am pus accent pe hardware, pe preț, pe cât de noi sunt. Mai jos găsești o listă care să te ajute să te decizi.

Oferte eMAG pentru telefoane Samsung și chinezești

Direct din China, primul model recomandat este un Huawei P20 Pro. Prețul e bun, dar oferă și un hardware pe mășură. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și trei camere foto. Fiecare face ceva bine: zoom, poze monocrom sau cantitatea mare de megapixeli (40 pe una dintre ele). Îl poți cumpăra de la eMAG.

Din tabăra cu Samsung am ales cel mai bun model. Samsung Galaxy S9 are 4 GB de memorie RAM, Android Oreo cu interfața Samsung și dispune de-o cameră foto foarte bună. Totodată, rezistă la apă și poate fi încărcat wireless. Ecranul e însă punctul său forte, alături de cei 256 GB spațiu de stocare pe care îi oferă modelul recomandat acum. E disponibil la eMAG la un preț bun.

[readmore]

Nu avea cum să nu-și facă loc și OnePlus 6 pe listă. Nu e nici scump, e performant și e proaspăt lansat. E modelul cu 6 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și două camere foto de 16 MP pe spate. Are și un ecran de 6,3 inci Full HD+. Are deja Android Oreo, așa că e un mare plus. eMAG îl are deja pentru România.

Nu în ultimul rând, ceva pentru toate bugetele: Samsung Galaxy A6. E un smartphone nou intrat în portofoliul sud-coreenilor și are câteva noutăți importante. Are ecran Infinity 18,5:9, pe o diagonală de 5,6 inci, și procesor octa-core la 1,6 GHz. Mai are și 3 GB de memorie RAM și o cameră de 16 MP. Poți găsi telefonul în oferta eMAG.

loading...