08 iun. 2018 | 09:52

eMAG: telefoane ieftine, dar care nu te lasă la greu

ACTUALITATE
eMAG: telefoane ieftine, dar care nu te lasă la greu

Poate că vrei să cheltui o sumă rezonabilă pe un telefon, așa că la eMAG găsești și smartphone-uri de buget, care să nu te lase greu.

Samsung Galaxy Folder 2 e un telefon care sigur o să-ți trezească ceva amintiri. Nu e un smartphone clasic, ci unul cu clapetă, așa cum probabil ai avut și tu un telefon pe vremuri. Telefonul are un ecran de 3,8 inci cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, iar în partea de jos ai o tastatură fizică. Procesorul operează la 1,4 GHz, iar alături de acesta ai parte și de 2 GB de memorie RAM. Smartphone-ul are și 16 GB de stocare internă. Poți găsi telefonul la eMAG cu un discount de 12%.

Xiaomi face telefoane bune, iar modelul Mi A1 e un telefon pe care poți să te bazezi dacă vrei o soluție de buget. Vine cu procesor Snapdragon 625, octa-core, de 2 GHz, dar și cu 4 GB de memorie RAM. Pe partea de stocare ai 64 GB disponibili și posibilitatea folosirii unui card microSD. Ecranul de 5,5 inci are rezoluție Full HD, iar camera foto principală are doi senzori de câte 12 MP, fiind capabilă să filmeze la rezoluție 4K. Mai multe detalii despre telefon și despre reducerea de 30% găsești la eMAG.

Huawei P10 Lite îți propune un procesor octa-core, de 2,1 GHz, dar și 3 GB de memorie RAM. Smartphone-ul are ecran IPS cu rezoluție Full HD, iar diagonala este de 5,2 inci. Camera foto nu dezamăgește nici ea, oferind un senzor de 12 megapixeli care scoate fotografii destul de bune. Nu în ultimul rând, bateria smartphone-ului are capacitatea de 3.000 mAh. Toate detaliile despre Huawei P10 Lite, dar și reducerea de 33%, sunt disponibile AICI.