26 mai 2018 | 17:39

BMW, mai ieftin decât Dacia? Cum iei cu salariu minim o mașină Seria 1

Generalist
BMW, mai ieftin decât Dacia? Cum iei cu salariu minim o mașină Seria 1

BMW, ca marcă de mașini, și-a găsit un loc cald și bun în România, în special cu modele second hand și la concurență cu popularitatea Dacia. Dar dacă vrei să iei o mașină nouă, există o promoție disponibilă până pe 30 iunie.

BMW a anunțat săptămâna asta o campanie specială la BMW Seria 1 cu cinci uși disponibilă până pe 30 iunie. Poți să cumperi mașina asta cu doar 250 de euro pe lună, rată timp de 36 de luni, și să vezi dacă BMW e de tine sau nu. BMW Seria 1 prin acest program are asistență la parcare cu spatele, aer condiționat automat, faruri LED, dar și servicii ConnectedDrive și transmisie automată Steptronic.

Totodată, dacă tot am comparat BMW cu Dacia, în acest pachet ai și TVA, CASCO şi asigurarea GAP incluse. Parcurge mai jos informaţiile despre ofertă şi completează formularul pentru a fi contactat de un consultant de vânzări.

Conform informațiilor oferite de companie, plăteşti în medie 1% din valoarea maşinii pe lună, timp de 36 luni. În tot acest timp ai incluse cele de mai sus, dar și garanție extinsă BSI (trei ani sau 200.000 de kilometri), și Service Inclusive (cinci ani sau 100.000 de kilometri).

Timp de trei ani, cât durează programul, poți să spui că dai pe un BMW mai puțin decât pe o Dacia. Desigur, vine și momentul când se termină cei trei ani. Atunci ai următoarele opțiuni: alegi o nouă maşină, păstrezi maşina şi plăteşti diferenţa rămasă sau returnezi maşina la dealer.

În ceea ce privește dotările mașinii, e un BMW 118d cu cinci uși, viteză maximă de 212 kilometri pe oră, consum urban de circa 4,5 litri, consum mixt de 3,8 litri și o putere de 150 CP. Oferta e valabilă până pe 30 iunie și o poți accesa pe site-ul producătorului.

Dacă nu te încântă atât de tare, poți aștepta ca Dacia să producă un model Mini ca să supraviețuiești aglomerației din București. Ai un concept de așa ceva aici.