26 mai 2018 | 13:13

Dacia Mini, mașina care sigur te-ar scoate din aglomerație

ACTUALITATE
Dacia Mini, mașina care sigur te-ar scoate din aglomerație

Dacia Mini ar putea fi o mașină ideală pentru aglomerație, cu ajutorul căreia ai putea găsi și locuri de parcare mult mai ușor decât în mod normal.

În România, mai toată lumea simte nevoia să își cumpere o mașină, chiar dacă nu e neapărat cea mai bună investiție care poate fi făcută. Mai ales când vine vorba de București, trebuie să te gândești de două sau mai multe ori înainte să îți cumperi un automobil. O să fie groaznic: chiar dacă stai înăuntru și ai aer condiționat, tot vei pierde zeci de minute în trafic, în fiecare zi.

Dacia Mini

Dacă tot ții neapărat, însă, ar fi bine să renunți la ideea unei mașini mari și să te orientezi către una ceva mai mică, pe care o poți parca și mai ușor prin oraș, unde oricum sunt cu multe locuri de parcare în minus.

Dacia Mini

Dacia Mini ar putea fi mașina ideală pentru orașele aglomerate ca Bucureștiul, iar conceptul arată destul de bine. Este creația lui Nicolae Puiu, care are alături de acesta o mulțime de alte mașini conceptuale interesante. Dacia Mini pare a fi o variantă mult îmbunătățită a clasicului Lăstun. Dacă acel automobil nu prea te-a încântat, Dacia Mini e cu totul altă poveste.

Dacia Mini

Își trage ceva inspirație și de la Smart, așa că s-ar putea să îți pară destul de cunoscută mașina, chiar și la prima vedere. Per total, mașina are un aspect modern și și-ar face treaba cu brio într-un oraș, mai ales într-un aglomerat.

Dacia Mini

Nicolae Puiu are o mulțime de alte concepte de mașini românești și nu numai, pe care le poți găsi pe pagina sa de Facebook.