25 iul. 2018 | 16:46

FOTO Noul Porsche Macan a fost dezvăluit în toată splendoarea

ACTUALITATE
FOTO Noul Porsche Macan a fost dezvăluit în toată splendoarea

Noul Porsche Macan a fost dezvăluit în întregime de către producător, după ce au mai fost distribuite imagini cu test drive-urile făcute în munții din Africa de Sud.

La ceva vreme după testele făcute pe munte cu noul Macan, producătorul a dezvăluit mașina la Shanghai. Noul Macan e un automobil destul de atrăgător și vine cu stopuri LED, așezate într-o bandă luminoasă 3D, în partea din spate. Și farurile sunt dotate cu LED-uri, iar interiorul are și el câteva îmbunătățiri față de predecesor.

Banda cu LED-uri din spate este creată astfel încât să-ți reamintească de clasicele 911 și 918 Spyder; reușește astfel să lege Macan de celelalte mașini sport ale producătorului. Într-adevăr, opțiunea cu LED-uri e cea standard, dar poți să optezi pentru Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS), pentru a controla adaptiv distribuția luminii.

Noul Macan vine cu noi opțiuni, între care un volan GT sport, care aduce butonul Sport Response. Acesta e parte din pachetul Sports Chrono. Alte opțiuni includ un parbriz încălzit și un ionizator, pentru a spori calitatea aerului la interior. Porsche Macan e disponibil și în noi culori, cum ar fi Miami Blue, Mamba Green Metallic, Dolomite Silver Metallic și Crayon.

La viteze de până la 60 de kilometri pe oră te poți bucura de funcția Traffic Jam Assist, cu pilot automat adaptiv. Primești asistență pentru accelerație, frânare, dar și pentru viraje.

Mașina e dotată și cu un sistem de infotainment cu o consolă centrală, cu ecran de 11 inci și conectivitate completă. Grilele de aerisire au primit și ele un redesign și sunt amplasate sub ecranul principal. Momentan, noul Porsche Macan nu are nici o dată de lansare și nici un preț estimativ, dar te poți aștepta la o sumă considerabilă.