Nokia X e cel mai nou și misterios telefon al producătorului

Nokia X e cel mai nou și misterios telefon al producătorului

Nokia X ar putea fi un nou proiect al HMD Global, asta dacă ne luăm după imaginile de teasing apărute pe internet.

Dacă ai vrea să-ți cumperi un telefon nou acum și ai ceva simpatii pentru unul din brandurile de top ale anilor trecuți, atunci gama de telefoane Nokia disponibile pe piață ar putea fi ceea ce cauți. Smartphone-urile producătorului vin cu Android în urma relansării și pot fi cumpărate chiar dacă ai un buget limitat sau dacă ai bani de cheltuit.

După ce în cadrul MWC 2018 am avut parte de câteva lansări de telefoane, cum ar fi Nokia 6 (2018) sau Nokia 8 Sirocco, HMD Global ar avea un nou as în mânecă pentru clienții săi. De data asta, nu mai vorbim despre un telefon cu numerotarea clasică pe care a ales-o producătorul, ci de un telefon denumit Nokia X.

nokia x reclama china

Reclame cu noul Nokia X au apărut deja în China, acolo un de telefonul va fi dezvăluit oficial pe 27 aprilie. În imagini vedem două telefoane care formează un X, însoțite de numele telefonului. Din păcate, nu avem și alte informații despre smartphone, în ceea ce privește specificațiile.

S-ar putea să vorbim de un telefon care să vină cu două variante de RAM, fie 4, fie 6 GB. De asemenea, ar putea avea un procesor Snapdragon sau chiar un MediaTek, iar per total ar putea fi un telefon mid-range, deși partea asta e departe de a fi confirmată.

nokia x reclama china 2

Momentan, încă nu e clar dacă Nokia X e un telefon pregătit pentru întregul mapamond sau dacă vorbim doar despre o lansare în Asia sau doar în China. Deși avem parte de un nume similar, în situația de față e foarte posibil să vorbim despre un X care ține loc de X și nu de 10, așa cum e în cazul lui iPhone.

Citește și: