Telefonul Nokia ca un iPhone X apare în clipuri neoficiale

Telefonul Nokia ca un iPhone X apare în clipuri neoficiale

Cu câteva zile în urmă, am aflat că HDM Global este pe punctul de a lansa un telefon Nokia, asemănător cu iPhone X. Acesta se va alătura celorlalte smartphone-uri de pe piață, care au clonat deja iPhone X.

Nokia X ar trebui să fie lansat pe 16 mai, odată cu OnePlus 6. Cu toate acestea, telefonul a fost deja prezentat în China și pe Youtube au apărut câteva videoclipuri. Acestea nu ne dau foarte multe detalii, dar ne spun care este numele telefonului și data când ar putea să fie lansat.

De asemenea, videoclipurile dezvăluie designul cu crestături al telefonului. Modul în care producătorii de Android modelează acest tip de design este foarte diferit față de cel de la Apple.

În primul rând, crestăturile de pe acest telefon nu includ camere 3D de recunoaștere facială. În al doilea rând, observăm că telefoanele au niște rame mici în partea de jos.

Ecranul iPhone X ajunge până în „colțuri” datorită utilizării ecranelor flexibile OLED. Pe spatele telefonului Nokia X, care pare să fie din sticlă, avem o cameră dublă verticală, amplasată în jumătatea superioară a receptorului. Sub cameră există un senzor de amprentă digitală.

Anumite surse stipulează că Nokia X va avea un preț mult mai accesibil decât iPhoneX, în jur de 250 de dolari. Iar asta l-ar face mai ieftin și decât OnePlus 6. Cu toate acestea, nu avem încă informații oficiale despre prețul smartphone-ului.

În luna aprilie, cei de la Nokia au mai făcut o dezvăluire interesantă – s-ar putea relansa îndrăgita serie N. HDM Global a postat un anunț comemorativ pe rețeaua socială chineză Weibo despre seria N de la Nokia și despre cum aceasta a fost lansată pe 27 prilie 2005, în urmă cu 13 ani. Postarea este vagă, dar pare că promite lansarea unui nou telefon.

Citește și:
Sursa: Bgr.com