29 ian. 2018 | 11:23

Nokia 7 Plus: ce specificații are noul telefon cu Android

ACTUALITATE
Nokia 7 Plus: ce specificații are noul telefon cu Android

Marca Nokia a avut un an bun în 2017. Telefoanele cu Android n-au fost nici prea scumpe, nici prea proaste. Acum, în 2018, sunt pregătite versiuni noi. Primul, Nokia 7 Plus, ar putea fi anunțat la MWC 2018.

HMD Global va fi prezentă la MWC 2018, de unde vom reveni și noi cu informații despre anunțurile care privesc marca Nokia. Înainte de eveniment, apar detalii despre Nokia 7 Plus, un smartphone nou. Acesta a apărut într-un test Geekbench și se pare că rulează deja Android 8 Oreo, are 4GB de memorie RAM, iar din cum sugerează și numele totul e despre ecran.

Odată cu Nokia 7 Plus, HMD Global ar mai putea anunța la MWC 2018 un Nokia 6, versiunea pentru 2018. Totodată, ar mai fi vorba și de Nokia 3310 cu conectivitate 4G, iar Nokia 1 va fi cel mai ieftin smartphone cu Android pe care l-ar pregăti compania.

Nokia 7 Plus Geekbench

Nokia 7 Plus nu va fi un telefon high-end. Va avea procesor cu opt nuclee, dar versiunea Snapdragon 600, și cel mai probabil un ecran aproape de 6 inci cu rezoluție full HD. Eventual, este primul model cu raport de aspect 18:9 comercializat de HMD Global.

MWC 2018 începe încă din weekendul de dinainte de eveniment, cu anunțuri de la diverși producători. Samsung vine cu Galaxy S9, LG încă nu pare să aibă un anunț masiv de făcut, iar de la Huawei este așteptat P20.

Cât despre marca Nokia, cel mai bun model din 2017 a fost Nokia 8. Telefonul are un preț foarte bun, un hardware rezonabil și HMD Global susține că se va asigura să livreze actualizări. În fapt, Oreo a ajuns deja pe telefoanel branduite Nokia, în timp ce producători mari ca Samsung sau LG au dificultăți în a livra. În 2018 mai este așteptat și Nokia 9. Acest telefon ar fi adevărat flagship care să poarte numele Nokia.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele