15 feb. 2018 | 11:30

Nokia 1 și Nokia 7 Plus apar în imagini noi pe internet

ACTUALITATE
Nokia 1 și Nokia 7 Plus apar în imagini noi pe internet

Nokia 1 și Nokia 7 Plus devin o certitudine, având în vedere că avem parte de noi imagini cu cele două smartphone-uri ale brandului.

Despre modelele Nokia 1 și 7 ne-am făcut o idee generală încă de acum câteva luni, când de-abia exista ideea celor două noi telefoane. HMD Global, compania nou-înființată, care a preluat brandul Nokia, a ales o numerotare simplă pentru telefoane. Avem deja modelele 2, 3, 5, 6 și 8 pe piață, astfel că nu mai sunt multe goluri de umplut. Viitoarele modele pe care le avem de așteptat sunt, așadar, 1 și 7. Despre Nokia 4 încă nu știm mai nimic, așa că mai așteptăm.

În ultimul trimestru din 2017, compania a vândut 4 milioane de telefoane și e pe drumul cel bun către a-și asigura o parte din piață. Așadar, e lesne de înțeles că HMD vrea să ofere o gamă cât mai largă de smartphone-uri clienților.

nokia 7 imagini

Nokia 7 Plus pare să fie un telefon destul de promițător și va aduce în gama de smartphone-uri un ecran cu raport de aspect de 18:9. Display-ul este destul de generos, având diagonala de 6 inci, însă nu știm care va fi rezoluția. Cu siguranță, va fi vorba despre FHD+, dar putem spera și la ceva mai mult de atât.

Smartphone-ul va avea un procesor mid-range, Snapdragon 660, 4 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare. În plus, jackul de căști de 3,5 mm nu pleacă nicăieri, așa că nu trebuie să te orientezi către alte căști. Telefonul vine și cu camere foto duale, senzor de amprentă pe spate și va avea Android 8.

Nici Nokia 1 nu e un telefon de neglijat, mai ales dacă ești în căutarea unui smartphone de buget. Acesta vine cu un ecran cu rezoluția de 1.280 x 720 de pixeli, cu 1 GB de RAM și cu 8 GB de memorie internă. În plus, ar trebui să ruleze Android Go, varianta simplificată a sistemului de operare, ideală pentru telefoanele entry-level.

nokia 1 imagini

Noile smartphone-uri ar trebui să fie dezvăluite oficial la MWC 2018, unde putem spera și la apariția lui Nokia 9.