Ce mai e nou pe Netflix: producțiile care te vor ține și mai mult în casă

Ce mai e nou pe Netflix: producțiile care te vor ține și mai mult în casă

Netflix aduce noutăți la jumătatea lunii aprilie. Din 17 aprilie, serviciul de streaming continuă producțiile care te-au cucerit până acum, dar îți aduce lungmetraje și seriale noi.

Netflix este cel mai mare serviciu de streaming din lume. De-a lungul timpul a reușit să adune peste 117 milioane de abonați din 190 de țări. Nici nu e de mirare ținând cont că pe platformă găsești orice, de la stand-up și emisiuni cu invitați, până la documentare și lungmetraje originale.

În România Netflix e din 2016. De atunci, din ce în ce mai mulți românii devin adepții televiziunii prin internet în detrimentul celei clasice. Asta și pentru că poți să vezi ce vrei și când vrei, fără să fii agasat de reclame la fiecare 10 minute.

Netflix a anunțat noutățile cu care te întâmpină la jumătatea lui aprilie. Unele îți sunt cunoscute, în timp ce altele nu. În orice caz, vei avea timp să te familiarizezi cu ele.

The Honeymoon Stand Up Special: Collection – 17 aprilie

Inevitabila situație de a deveni părinte îi face pe Natasha Leggero și Moshe Kasher să discute despre familie, relații și multe altele într-un trio de show-uri speciale de stand-up.

The Alienist: Sezonul 1 – 19 aprilie

În 1896, Theodore Roosevelt, comisar de poliție în New York, apelează la psihologul Laslzo Kreizler ca să prindă un ucigaș care urmărește băieți care se prostituează.

Charité: Sezonul 1

La sfârșitul secolului al XIX-lea, în Berlin, o tânără lucrează pentru a-și plăti datoriile la spitalul Charité, cunoscând medici străluciți și descoperindu-și pasiunea pentru medicină.

Aggretsuko: Sezonul 1 – 20 aprilie

Trudind necontenit și fără satisfacție la serviciu, mica Retsuko, un panda roșu, își descarcă furia acumulată cântând death metal la karaoke după orele de program.

Dope: Sezonul 2 – 20 aprilie

Războiul drogurilor nu se oprește niciodată. Cameramanii urmăresc în continuare traficanți, consumatori și autorități din Indiana, Caraibe, Detroit și Atlanta.

Dude – 20 aprilie

O comedie despre maturizare în care patru prietene bune trec prin necazuri și schimbări majore în viață în ultimele două săptămâni de liceu.

Kodachrome – 20 aprilie

Mercury 13 – 20 aprilie

Acest documentar își îndreaptă atenția către femeile care au fost testate în 1961 pentru a călători în Spațiu, dar visele lor au fost năruite de faptul că doar bărbații erau aleși să devină astronauți.

Spy Kids: Mission Critica – 20 aprilie

Dacă spionii adulți nu sunt la înălțime, sarcina de a învinge S.W.A.M.P. le revine micilor spioni Juni și Carmen Cortez, într-un serial animat bazat pe filmele omonime.

The Letdown – 21 aprilie

Audrey, mamă de 2 luni, se alătură unui grup de sprijin pentru părinți, unde își face niște prieteni ciudați care se confruntă cu diverse provocări și schimbări de viață.

Kevin James: Never Don’t Give Up – 24 aprilie

Starul de comedie Kevin James disecă subiecte precum paternitate, interacțiune cu fani, înghețată și multe altele în momentul în care se întoarce pe scenă după o lungă absență.

Psychokinesis – 25 aprilie

Obținând din senin puteri supranaturale, un tată vrea să-și ajute fiica înstrăinată, care riscă să piardă tot ceea ce a făcut-o să trăiască.  

Happy!: Sezonul 1 – 26 aprilie

Un fost polițist ghinionist, transformat în asasin, crede că își pierde mințile când un unicorn pe care numai el îl poate vedea îl îndeamnă să salveze o fată răpită de Moș Crăciun.

Bobby Kennedy for President – 27 aprilie

Superstition: Sezonul 1 – 29 aprilie

O familie de antreprenori de pompe funebre are legături cu lumea supranaturală și asigură „asistență post-mortem” pentru clienții care au suferit decese nepământene.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: