Alternativa la Netflix: serviciul de streaming de la Disney pare promițător

Alternativa la Netflix: serviciul de streaming de la Disney pare promițător

Netflix îți oferă foarte multe motive să te abonezi la serviciul său de streaming, dar se pare că și Disney vine cu promisiuni interesante pentru propria platformă.

Niciodată nu ai avut mai multe motive decât acum să renunți la televiziunea tradițională. Având în vedere calitatea știrilor de la anumite posturi TV și faptul că îți alegi tu ce vrei să vezi pe platformele de streaming, tinde să devină imposibil să nu ai un cont de Netflix, HBO Go, Amazon Prime.

Dacă ești un fan înrăit al producțiilor Marvel și te încântă enorm franciza Star Wars, s-ar putea să-ți fie destul de greu să nu te abonezi la iminentul serviciu de streaming de la Disney. Gigantul american pare să se afle pe ultima sută de metri cu dezvoltarea propriei platforme online pentru conținut multimedia. Pentru că atăt Marvel, cât și Lucas Film sunt companii Disney, după ce au fost în cinematografe, blockbusterele produse in-house vor ajunge în scurt timp pe serviciul de streaming al gigantului.

Conform celor de la Deadline, deși viitorul serviciu Disney va include și producții originale, cel mai important motiv de abonare va consta în filmele francizelor Star Wars și Marvel. Va fi interesant de vâzut cât timp va trece din momentul în care Solo A Star Wars Story va fi fost la cinema, până când îl vei putea vedea în confortul căminului pe serviciul ipotetic.

Cu această ocazie, avem o confirmare suplimentară a faptului că nu va exista conținut interzis minorilor pe platformă. În schimb, ar trebui să fie un serial High School Musical, un serial de animație a cărui acțiune se va petrece în universul Monsters Inc. și alte două seriale Marvel și Star Wars. La categoria lung metraje, ar trebui să vedem o nouă variantă de Lady and the Tramp (Doamna și Bagabontul), The Paper Magician și Star Girl.

Toate serialele cu super eroi produse de Netflix vor rămâne la Netflix. Lista include Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher și The Defenders. Singura dilemă legată de serviciul de streaming al Disney este dacă va reuși să se lanseze în 2018 sau vom fi nevoiți să-l așteptăm până anul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: