Mowgli, vedeta din Cartea Junglei, are parte de un film dedicat

Mowgli, vedeta din Cartea Junglei, are parte de un film dedicat

Povestea lui Mowgli, puiul de om crescut de lupi, este îndrăgită în aceeași măsură de copii și adulți. Acum, este disponibil primul trailer al filmului care va apărea în octombrie 2018 și care promite să nu semene cu ce ai văzut până acum.

Regizat de actorul Andy Serkis din „Planet of the Apes”, noul film apare după remake-ul Disney din 2016 și prezintă o lume complet diferită de „Cartea junglei” din 1967.

Filmul lui Serkis, care este „cea mai întunecată povestire a iubitei capodopere”, promite să ne introducă în inima cărții originale din 1894 a lui Rudyard Kipling. Serkis a declarat că a vrut să ne aducă mai aproape de tonul cărții inițiale.

„Nu este vorba atât de mult despre povestea unui copil…Kipling are o abordare mult mai întunecată a povestirii”, a declarat regizorul. De asemenea, el a menționat că nu trebuie să ne așteptăm la animale care cântă sau dansează.

Trailer-ul îl prezintă pe Rohan Chand, în rolul lui Mowgli, care este prins într-o cușcă și plânge. În acest timp, pantera neagră Bagheera (Christian Bale) îi oferă sfaturi copilului. Alți actori care aduc la viață această viziune întunecată a junglei prin vocea lor sunt Cate Blanchett (Kaa), Benedict Cumberbatch (Shere Khan) și Serkis (Baloo).

Serkis a spus că opera lui Rudyard Kipling este complet diferită față de viziunile pe care oamenii le au. „Oamenii au preconcepții foarte puternice legate de personaje și de poveste, iar filmul le va distruge aceste așteptări”, a mai declarat el.

Echipa promite să facă un film inedit, mai ales prin nuanțele psihologice și emoționale care se vor reflecta în expresiile faciale ale animalelor. „Vrem să ne rupem de tiparul obișnuit și să ne asigurăm că animalele comunică eficient, prin intermediul limbajului și emoțiilor umane”, a mai spus Serkis.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: