Personajele gay din desenele Disney de care nu ți-a păsat până acum

Personajele gay din desenele Disney de care nu ți-a păsat până acum

Când eram mici, orientarea sexuală a celor mai îndrăgite personaje Disney era ultima noastră grijă.

Când privim acum anumite desene animate ale copilăriei, observăm nuanțe insesizabile pe vremuri. Anumite personaje au fost construite în așa fel încât să sugereze că, atunci când nu salvează sau distrug lumea, sunt gay.

Duhul din „Aladdin”

duh aladdin

Duhul fermecat are o personalitate extrem de bombastică și adoră să se îmbrace în femeie. Mai mult, are un cercel în urechea dreaptă, gest care a ajuns să fie cunoscut ca un simbol pentru bărbații homosexuali.

Prințul Eric din „Mica Sirenă”

eric mica sirena

Eric este tot ce își putea dori Mica Sirenă. Totuși, el este destul de rezervat când vine vorba să o sărute pe Ariel. Mai mult, singura cale prin care s-a putut îndrăgosti de o fată a fost hipnoza.

Nu uita de Terkina din „Tarzan”

terkina tarzan

Pe parcursul filmului, Terkina se dovedește a fi o gorilă tomboy, care nu pune mare preț pe rolurile de gen. Ea nu are un interes deosebit când vine vorba de masculii din jur. De asemenea, vocea ei a fost făcută de Rosie O’Donnell, o personalitate legendară în comunitatea LGBTQ.

Ursula din „Mica Sirenă” ține steagul sus pentru Disney

ursula mica sirena

Când cei de la Disney au creat-o pe Ursula Vrăjitoarea Mării, s-au bazat pe imaginea celebrului travestit Divine. Asemănarea dintre cei doi este izbitoare, atât când vine vorba de înfățișare, cât și când vine vorba de mișcări.

[readmore]

Oaken din „Regatul de Gheață” e cât de cât recent

oaken regatul de gheata

oaken regatul de gheata

Oaken nu este cel mai important personaj din film, dar este recunoscut ca fiind unul din personajele Disney gay care nu ascund cine sunt. În film, el își salută familia, iar privitorii pot vedea că familia în cauză este formată dintr-un bărbat și patru copii.

Timon și Pumbaa din „Regele Leu” sunt cel mai probabil gay

timon si pumbaa

Celebrul cântec „Hakuna Matata” poate fi un adevărat imn pentru comunitatea LGBTQ. Timon și Pumbaa nu sunt neapărat un cuplu gay, dar ar putea fi burlaci gay cărora le place să se deghizeze și să se distreze împreună.

LeFou din „Frumoasa și Bestia” e uneori trecut cu vederea

Le Fou

Le Fou

Dacă înainte puteam doar să presupunem că Le Fou este gay din felul în care părea îndrăgostit până peste cap de Gaston, acum suntem siguri. În varianta live-action a filmului ne-a confirmat – LeFou este gay și nu se sfiește să o arate.

Și, sigur, Ken din „Toy Story”

ken toy story

Dacă gif-ul acesta nu te convinge, nimic nu o va face. Trebuie menționat însă că „Toy Story” a fost, întâi, creația Pixar. Mai târziu, Disney a cumpărat Pixar și așa a preluat toate creațiile acestora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Clipd
Etichete: