Motorola One primește Android Pie înaintea altor telefoane mai scumpe

Motorola One primește Android Pie înaintea altor telefoane mai scumpe

Motorola One este un telefon de buget ce a fost prezentat oficial în toamnă și destul de recent a devenit disponibil și în România, iar de azi îți vei putea face un update și la cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android.

Motorola One ar putea deveni alegerea multor români pentru un telefon de buget. Telefonul are un ecran de 5,9 inci HD+, procesor Snapdragon 625, 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare, cameră foto de 13 MP + una de 2 MP și una de selfie de 8 MP, încărcare prin USB-C și baterie de 3.000 mAh. Telefonul se vinde în acest moment pe Altex cu 896 de lei și aduce îndeajuns de multe pentru acești bani, încât să nu regreți achiziția.

Pe lângă componentele tehnice menționate mai sus, merită menționat și că Motorola One e în programul Android One și, inițial, vine cu Android Oreo și cu promisiunea că trece la Android Pie. Ei bine, acum a venit. Telefonul a fost prezentat oficial în luna august și acum primește cea mai nouă actualizare Google, în fața unor telefoane mult mai scumpe precum Samsung Note 9 sau LG G7.

După cum probabil te așteptai, trecere la Android Pie nu se face peste tot în același timp, iar actualizarea se va încheia la nivel global până la sfârșitul lunii. Noua versiune a sistemului de operare al Google aduce câteva lucruri noi precum navigarea prin gesturi, un mod „nu deranjați” îmbunătățit, un meniu de setări colorat, o durată de viață mai lungă a bateriei, dar și un afișaj split-screen împrospătat.

Dacă nu ai Motorola One, dar deții un telefon de la Motorola află că Motorola One nu este singurul telefon din portofoliu care va primi acestă nouă actualizare. Acestea sunt telefoanele pe care vei putea încerca Android Pie în acestă iarnă:

  • Motorola Z3
  • Motorola Z3 Play
  • Motorola Z2 Force Edition
  • Motorola Z2 Play
  • Motorola X4
  • Motorola G6
  • Motorola G6 Plus
  • Motorola G6 Play