Motorola Moto Z3 ajunge online înainte de lansarea oficială

Motorola Moto Z3 ajunge online înainte de lansarea oficială

Următorul smartphone al celor de la Motorola va fi Moto Z3 Play, iar conform unui zvonuri din ultimele zile, nu ar trebui să mai așteptăm foarte mult până va ajunge în magazine.

Motorola are deja câteva terminale noi în portofoliu în 2018, dar se pare că nu a terminat cu lansările din prima jumătate a acestui an. Următorul gadget de pe listă va fi Moto Z3 Play, conform unui document pe care au reușit să pună mâna cei de la XDA Developers.  Terminalul poate fi văzut în toată splendoarea sa în imaginea de mai sus.

Toate detaliile referitoare la Moto Z3 Play sunt online. Telefonul se va ascunde în spatele unui panou de 6 inci cu un raport de aspect de 18:9 și tehnologie Max Vision. Ecranul folosit va fi de tip AMOLED cu o rezoluție nativă Full HD+. Pentru rezistență la zgârieturi, un strat de sticlă 2.5D de la Gorilla Glass va proteja partea din față a aparatului. Spatele este realizat in aluminiu, un detaliu important pentru cei care au dezvoltat o reticență la plastic.

În privința performanței, viitorul smartphone va integra la interior un Snapdragon 636 de la Qualcomm cu o cantitate mai mult decât decentă de 4GB RAM. În funcție de buget, vei putea opta pentru achiziția telefonului cu 32 sau 64GB de memorie internă. În ambele cazuri, un slot microSD va fi la dispoziția ta pentru extinderea spațiului de stocare.

La fel ca multe dintre terminalele din ultima perioadă, Z3 Play va avea două camere principale, dintre care una va fi de 12 megapixeli. Amatorii de selfie-uri se vor rezuma la imagini cu o rezoluție nativă de 8 megapixeli. Atât camerele din spatele, cât și cea din față sunt capabile să imortalizeze fotografii cu modul portret pentru încețoșarea fundalului.

Acumulatorul noului telefon va fi de 3000 mAh, dar printr-un accesoriu din gama Moto Mod, ai posibilitatea să-i extinzi autonomia. Tot în categoria Moto Mods vor intra un pico-proiector, un gamepad și carcasă luminoasă.

 

Citește și: