Clip viral cu un Mercedes care are o roată făcută din sticle Coca-Cola

Clip viral cu un Mercedes care are o roată făcută din sticle Coca-Cola

O roată de rezervă din sticle de plastic de Coca-Cola nu pare cea mai bună idee, dar merită încercată. Un rus a experimentat roata carbogazificată și a ieșit, după cum te așteptai, un fiasco total.

Binențeles că rusul știa că n-are cum să funcționeze ca o roată normală, dar ideea face parte din categoria aia de experimente trăznite, cărora le știi rezultatul, dar merită să vezi cu ochii tăi cum eșuează.

Și trebuie să recunoaștem că până la urmă, experimentul n-a fost deloc plictisitor. Inițial, el a vrut să folosească doze de Coca-Cola, dar n-a fost o idee prea inspirată să le țină la congelator mult timp. Cola închețată a spart cutiile de tablă pentru că și-a mărit volumul și l-a lăsat fără recuzită. Prin urmare, i-a rămas opțiunea sticlelor din plastic de un litru și jumătate.

Rusul a folosit un Mercedes sedan mai vechi la acest experiment, care are o masă considerabilă. A dat o roată din spate jos, apoi a început să pregătească roata de rezervă. Pe o jantă din oțel a lipit cu bandă adezivă sticlă cu sticlă, până a reușit să creeze un pneu umplut cu Coca-Cola sub înaltă presiune.

Eu aș spune că și-a legat singur bomba de roată, dar și rusul din clipul video a fost conștient de acest lucu. El a avut curiozitatea de a vedea cât de mult rezistă o roată de acest fel.

Prima încercare a fost dezastruoasă pentru că nu a legat bine sticlele între ele și din cauza greutății s-au desfăcut, apoi s-au spart. A doua încercare a fost ceva mai reușită. După ce a folosit mai multă bandă adezivă, sticlele au putut rezista mai bine greutății Mercedesului și chiar a rulat vreo doi-trei metri înainte și înapoi.

Citește și:
Sursa: Jalopnik