19 aug. 2018 | 16:55

Această limuzină Mercedes ascunde în interior o sufragerie hi-tech

ACTUALITATE
Această limuzină Mercedes ascunde în interior o sufragerie hi-tech

Mercedes și Inkas, doi producători auto de lux, au creat o limuzină unică Mercedes. E pentru pasageri VIP  și ascunde în interior un spațiu cât o sufragerie.

Inkas este o companie canadiană specializată în servicii de securitate și este expertă în crearea celor mai sigure limuzine. Prin urmare, Mercedes nu putea rata ocazia să colaboreze cu Inkas pentru un proiect interesant de care orice bogătaș celebru va fi interesat.

Limuzinele sunt un simbol al opulenței. Ele nu asigură doar o protecție sporită a pasagerilor importanți, ci trebuie să fie și impozante, să creeze un puternic și aproape sfidător contrast față de muritorii de rând.

Mercedes s-a priceput dintotdeauna să combine luxul și securitatea, iar limuzina Mercedes-AMG G63 ar putea fi una dintre cele mai bune modele din aceată gamă produse vreodată de companie.

mercedes limuzina blindata

Limuzina este, de fapt, o combinație între un SUV Mercedes din Clasa G și vehiculul militar blindat CEN 1063 BR7.

Rezultatul? un SUV Mercedes extins, de 6.186 mm lungime, 2.055 mm lățime și 1.951 mm înălțime.

E mare, spațios, puternic, iar blindajul poate rezista și în fața unei carabine de calibrul 7,62 mm. Este precum un vehicul militar transformat în limuzină de lux pentru VIP-uri, iar la interior arată chiar mai bine decât la exterior.

Din păcate, în mod bizar, în ciuda imensității limuzinei, în interior nu e spațiu decât pentru doi pasageri, dar este cât o sufragerie, atât din punctul de vedere al mărimii, cât și al designului.

De îndată ce intri în vehicul, ai impresia că intri mai degrabă în camera unui apartament, decât în habitaclul unei mașini.

mercedes limuzina blindata

Limuzina Mercedes-AMG G63 oferă pasagerilor două scaune ultra-confortabile, acoperite cu piele de cea mai bună calitate, cu sisteme pentru masaj și extensii pentru picioare și posibilitatea de rabata spătarele, astfel încât să dormi ca într-un pat veritabil.

[readmore]

În fața scaunelor ai un fel de comodă, iar deasupra, un televizor 4K, echipat cu tehnologie Apple, care poate fi controlat prin comenzi vocale pe care le recunoaște cu ajutorul lui Siri.

mercedes limuzina blindata

Lumina este asigurată de un sistem special care  oferă posibilitatea să reglezi luminozitatea în funcție de momentul zilei, astfel încât să nu-ți deranjeze vederea.

Prețul unei astfel de limuzine este de 1,2 milioane de dolari. Costă mai mult decât multe locuințe la un loc, dar, pentru un cuplu care se crede important și vrea securitate și confort, prețul e ultima grijă.