Când vei putea cumpăra televizorul cât un perete de la Samsung

Când vei putea cumpăra televizorul cât un perete de la Samsung
Sursa foto: Samsung

Samsung a prezentat la CES 2018 un televizor imens căruia i-a spus simplu „The Wall”, adică „Zidul”. Un oficial al Samsung a anunțat că-l vei putea cumpăra cândva în viitorul apropiat.

Han Jong-hee, președintele diviziei de display-uri a Samsung, a declarat că Samsung va începe producția în masă a televizorului în acest an. Totodată, firma coreeană lucrează la o altă versiune mai subțire care ar fi lansată în 2019. A doua versiune a televizorului ar avea o grosime de doar 30 mm, mult mai puțin decât cea a lui The Wall (80 mm).

Prețul pentru astfel de televizoare? Sud-coreeni nu au anunțat nicio sumă oficială, dar Jong-hee a precizat că „nu este atât de scump pe cât se așteaptă oamenii”. Ce va înseamna asta? Probabil tot o sumă uriașă pentru majoritatea dintre noi.

Samsung „The Wall” e un televizor cu o diagonală de 3,7 metri, are un panou cu totul nou și ți-ar sta pe perete fix ca un tablou. Atenția a fost acaparată și de funcționalitatea că e modular.

Noul produs al Samsung nu folosește tehnologia OLED sau QLED, ci microLED, pixelii individuali ar trebui să reziste mai mult în timp, să ofere aceeași calitate ca pixeli OLED și să consume mai puțină energie.

Han Jong-hee nu a vrut să-i spună lui „The Wall” televizor, deoarece „consumatorii vor putea face ce vor cu display-ul. Ecranul se va putea adapta și-l vei putea folosi în diferite scopuri”.

Televizorul nu vine cu o diagonală fixă și vei putea opta pentru ce diagonală vrei.

În ianuarie, se vorbea de un preț de 9.000 de euro pentru varianta cu 69 de inci. Ziarul coreean Korea Herald a dezvăluit că Samsung vrea să vândă acest produs în special hotelurilor, magazinelor, stadioanelor, muzeelor, dar și consumatorilor ce nu se sfiesc să arunce cu mii de euro pe un televizor.

Citește și:
Sursa: Bgr