Cum ajungi de la aeroport în București fără să aștepți metroul primăriei

Cum ajungi de la aeroport în București fără să aștepți metroul primăriei
Sursa foto: Răzvan Băltărețu

București depinde de aeroportul „Henri Coandă”, dar nu ai zice asta după mijloacele de transport disponibile. Autobuzul a rămas singurul și cel mai util pus la dispoziție de primăriei. În rest, cu mila sau cu taxiul ori Uber. Mai nou, ai și altă soluție.

Călătoria cu avionul poate fi plăcută. Omenirea a vrut dintotdeauna să zboare. În schimb, nu poți spune același lucru despre transportul din oraș la aeroport sau din sens invers. Nu când vine vorba de cel din Otopeni. Probabil ai mers măcar o dată cu 783 sau 780 și, pe întreg traseul lung și aglomerat de abia te miști, ți-ai zis măcar de două ori că ai luat cea mai proastă decizie alegând transportul în comun.

Memento Bus este fix ceea ce așteptai pentru București. Un transport decent, confortabil, ca să nu mai fii nevoit să înjuri autoritățile când urci în 780 sau 783.

Marca Memento Bus e deținută de compania Christian Tour și operează deja în România de câțiva ani pe rute prestabilite. Mai nou, oferă și ceea ce străini știu drept shuttle pentru aeroport.

Cum ajungi (de) la aeroport fără să mai aștepți RATB

Memento Bus îți permite să-și rezervi locul, ca să nu stai în picioare pe parcursul zecilor de minute pe care o să le petreci în autobuz. În plus, metoda de plată este simplă: online sau prin SMS. Cireașa de pe tort abia acum vine.

Memento Bus îți spune că ai voie cu un bagaj de maximum 32 de kilograme. Astfel, rezolvi din start problema zecilor de bagaje de care te împiedici sau peste care calcă alții.

[readmore]

Prețul este chiar decent. Pentru o cursă de la Otopeni în București, traseu care durează în jur de 30 de minute, vei plăti 2,40 euro. Poate că 783 sau 780 costă 3,5 lei, însă diferența de bani nu e mare. În schimb, confortul este.