LG V40 ThinQ, lansat oficial: are trei camere principale, fiecare cu treaba ei

LG V40 ThinQ, lansat oficial: are trei camere principale, fiecare cu treaba ei

LG V40 ThinQ a fost subiectul multor speculații în ultimele luni, dar tocmai a fost lansat oficial și înțelegem un pic mai bine modul unic în care va utiliza trei camere principale.

Huawei P20 Pro a fost primul smartphone cu trei camere principale, iar Samsung lucrează la un terminal cu patru camere principale. Spre deosebire de P20 Pro însă, noul LG V40 ThinQ nu combină informațiile generate de fiecare dintre cele trei camere pentru a genera un cadru spectaculos. Fiecare dintre camere este cu treaba ei.

LG V40 ThinQ va rămâne în istorie ca fiind primul telefon care îți permite să imortalizezi un cadru ultra wide sau să profiți de un zoom optic semnificativ. Acest lucru se datorează celor trei camere de pe spate cu un mecanism optic diferit, lentile cu un câmp vizual care nu au nicio legătură între ele. Practic, vei profita de un obiectiv cu un unghi de 107 grade ultra wide, o cameră principală cu un unghi restrâns de 78 de grade și încă una telephoto de 45 de grade. În echivalentul de 35mm, lentilele au o focală de 16, 25 și 50 milimetri.

Camera principală de la LG V40 ThinQ are un senzor de 12 megapixeli cu pixeli generoși de 1,4 micrometri. Beneficiază de stabilizare optică de imagine și are o diafragmă egală cu F/1.5. Mecanismul de autofocus este de tip Dual Pixel, iar performanța în lumină scăzută ar trebui să fie peste medie. Camera ultra wide este de 16 megapixeli, în timp ce senzorul cu obiectiv tele are 12 megapixeli cu F/2.4. Noul smartphone filmează 4K la 60 de cadre pe secundă sau Full HD 1080p la 240 de cadre pe secundă, cu suport pentru HDR. Cele două camere frontale pentru selfie-uri sunt de 8 megapixeli cu F/1.9 și 80 de grade, respectiv 5 megapixeli cu F/2.4 și 90 de grade.

Telefonul este construit în jurul unui ecran FullVision de 6,4 inci cu o rezoluție nativă QHD+. Panoul folosit este de tip OLED cu un raport de aspect de 19,5:9 și suport pentru HDR10. Crestătură omniprezentă din partea de sus a ecranului este prezentă și aici.

Micuțul este certificat IP68 și MIL-STD-810G pentru rezistență la apă, praf și, într-o oarecare măsură, șocuri. Cu 169 de grame, este mai ușor decât Note 9 sau iPhone Xs Max. Telefonul are mufă de căști și un Quad DAC pe 32 de biți.

Creierul întregii afaceri este un Snapdragon 845 cu 6GB RAM și o memorie internă de 64 GB. Vine preinstalat cu Android 8.1 Oreo și are un slot pentru microSD-uri. Acumulatorul are 3300 mAh și, în premieră pentru LG, poate fi încărcat rapid prin QuickCharge 3.0. Terminalul va fi disponibil în culorile Aurora Black și Moroccan Blue începând cu 18 octombrie la un preț de 900 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: