27 sept. 2018 | 11:37

LG V40 ThinQ e telefonul cu cinci camere pe care poate îl voiai

ACTUALITATE
LG V40 ThinQ e telefonul cu cinci camere pe care poate îl voiai

LG nu mai face de mult timp bani din smartphone-uri, dar asta nu înseamnă că renunță la tendința de a inova, cum se poate vedea în cazul noului LG V40 ThinQ.

Un viitor smartphone de top de la LG a fost subiectul multor speculații în ultimele săptămâni. Terminalul este intitulat LG V40 ThinQ și, cu toate că nu va avea cel mai original design, va reuși să vină la înaintare cu o premieră importantă în domeniul smartphone-urilor.

La ora actuală, nu mai există niciun dubiu pe marginea faptului că acesta va fi primul terminal cu cinci camere. Trei vor fi principale, integrate pe partea din spate a telefonului, la fel cum vezi la Huawei P20 Pro. Diferența constă în faptul că telefonul de top al chinezilor le are amplasate pe verticală, iar aici le vezi pe orizontală.

Pentru selfie-uri de foarte bună calitate, vei avea două camere principale.

În teorie, LG V40 ThinQ va fi dezvăluit oficial în cadrul unei conferințe programate pentru data de 3 octombrie, peste doar câteva zile. Cu toate acestea, gigantul sud coreean a publicat un teaser pentru terminalul respectiv cu efectul de a spulbera o mare parte din mister.

Introducerea unui număr de cinci camere într-un smartphone este un gest curajos din partea producătorului, deși va rămâne să vedem în teste adevărata utilitate a unui astfel de mecanism.

Trecând însă peste particularitatea cu pricina, se pare că aparatul se va ascunde în spatele unui panou de 6,4 inci cu o margine cât se poate de subțire pe laterale, și una un pic mai groasă în partea de sus. Aceasta din urmă va gâzdui cele două camere și va entuziasma persoanele care au o problemă cu tradiționala crestătură.

În opinia creatorilor, LG V40 ThinQ va fi mai subțire, mai ușor și confortabil de manipulat cu o singură mână comparativ cu modelul de acum un an.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele