LG V40 ThinQ se pregătește de lansare și se anunță a fi revoluționar

LG V40 ThinQ se pregătește de lansare și se anunță a fi revoluționar

Au trecut deja câteva săptămâni de când am aflat primele detalii despre LG V40 ThinQ, dar se pare că lansarea aparatului este mai aproape ca niciodată.

În timp ce foarte mulți internauți visează la iPhone-urile programate de Apple pentru această toamnă, sud coreenii de la LG se află pe ultima sută de metri când vine vorba de lansarea propriului terminal de top pentru ultimul trimestru din 2018.

Seria V de la LG include deja câteva modele atrăgătoare, chiar dacă sud coreenii nu au mai fost la fel de eficienți ca în trecut când vine vorba de monetizarea diviziei de mobile. În acest set de circumstanțe, oficialii LG lucrează intens la lansarea iminentă a lui LG V40 ThinQ. Având în vedere că tocmai a fost certificat de autoritatea NRR (National Readio Research) din Coreea de Sud, este puțin probabil să treacă mai mult de 7-10 zile până când gadgetul va ajunge în magazine.

Primele randări referitoare la LG V40 ThinQ au ajuns online în luna august a acestui an. Acum am obținut mai multe particularități referitoare la configurația sa hardware. În primul rând, în perioada de dezvoltare, telefonul a purtat numele de cod LM-V409N, același cu care a ajuns la NRR pentru certificare.

Conform speculațiilor din piață, gadgetul ar trebui să aibă două camere frontale și nu mai puțin de trei camere principale, pentru un total de cinci. Aceasta este o premieră importantă în industrie. La interior, va ascunde o combinație între un Snapdragon 845 de la Qualcomm și o cantitatea de memorie RAM egală cu 6 sau 8GB. Panoul folosit va fi de tip P-OLED, pentru un contrast puternic, o performanță deosebită în lumină naturală și un consum redus de energie.

Pentru prima oară pentru un aparat din seria V, LG V40 ThinQ s-ar putea să includă două difuzoare stereo sub titulatura de Stereo Boombox. Nu va lipsi din ecuație un Quad DAC și certificarea DTS:X Surround Sount pentru o experiență audio deosebită.

LG-V40-ThinQ-gets-certified-again-this-time-in-South-Korea