29 aug. 2018 | 06:15

LG V40 ThinQ va fi primul telefon cu cinci camere, pentru că se poate

ACTUALITATE
LG V40 ThinQ va fi primul telefon cu cinci camere, pentru că se poate

În curând, vom vorbi doar de camere foto cu funcție de telefon, având în vedere creații precum LG V40 ThinQ care vor integra nu mai puțin de cinci camere.

LG nu mai face bani din telefoane deja de câțiva ani. Cu toate acestea, producătorul sud coreeană continuă să lanseze smartphone-uri pentru un public cât se poate de variat. Pe segmentul terminalelor de top, LG are seria LG G și LG V. După LG G7 ThinQ va urma în anul viitor LG V8 ThinQ, iar până la finele acestui an ar trebui să avem parte de LG V40 ThinQ. 

Smartphone-ul ilustrat în imaginile alăturate a fost subiectul mai multor speculații în ultimele săptămâni și, deși va mai trece ceva timp până la lansarea sa oficială, deja au ajuns online toate particularitățile care îl vor face special, începând cu o configurație pe partea de captură formată din nu mai puțin de 5 camere.

Dacă zvonurile se confirmă, LG V40 ThinQ va avea pe spate trei camere principale instalate una lângă alta, pe orizontală. Această configurație este diferită de cea adoptată de Huawei cu al săui P20 Pro. Chinezi au pus camerele pe verticală. În orice caz, pe partea din față, în spatele unui breton discret, vei găsi două camere pentru selfie-uri de cea mai bună calitate.

LG-V40_1

În rest, LG V40 ThinQ va fi un succesor pentru V35 ThinQ cu același Snapdragon 845. Partea din față va fi dominată de un panou de 6,3 inci cu o rezoluție QHD+ egală cu 3120 X 1440 pixeli. Dimensiunile totale ale gadgetului vor fi de 158,8 x 75,8 x 7,8 milimetri.

În contrast cu terminalele din portofoliul celor de la Apple, de exemplu, LG va menține în continuare o mufă de căști stereo pe marginea viitorului său terminal de top. Alimentarea cu energie electrică se va face printr-un port USB-C.

Ca un detaliu drăguț pentru amatorii de asistenți virtuali, s-ar putea ca V40 ThinQ să integreze un buton dedicat pentru Google Assistant, la fel ca LG G7 ThinQ.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele