LG ar vrea să-ți înlocuiești telefonul cu un pix inteligent

LG ar vrea să-ți înlocuiești telefonul cu un pix inteligent

Stylus-urile au reușit să dispară destul de repede din lista accesoriilor pentru telefoane, iar acum seria Note e cea mai notabilă pentru folosirea acestora. Lucrurile s-ar putea schimba, însă.

Să folosești un stylus pe un smartphone e destul de redundant în prezent, asta dacă nu ai un Galaxy Note. Pentru mine, e discutabilă folosirea sa și în cazul unui Note, dar știu că sunt alții care pot pune acel stylus la treabă. Mai interesant e proiectul pentru Note 9, cu un stylus pe care să-l poți conecta prin Bluetooth la telefon și care poate funcționa în mai multe moduri.

LG ar putea ridica mizele cu un telefon pe care să-l porți chiar în stylus. Într-adevăr, sună destul de ciudat și s-ar putea să nu vedem un asemenea dispozitiv lansat vreodată, dar și dacă ar face-o, cei de la LG s-ar putea mândri cu o reușită semnificativă. Ideea a apărut pe fondul unui brevet pe care compania aștepta să-l înregistreze încă din 2015, acesta fiind aprobat abia acum.

lg stylus inteligent

Brevetul prezintă un stylus cu două ecrane. Primul dintre acestea este încorporat și îți poate oferi câteva informații de bază, cum ar fi ora, notificări și scurtături către aplicații. Cel de-al doilea ecran este cu adevărat intrigant. Are dimensiuni de ecran de telefon și este special prin faptul că se poate rula în interiorul stylus-ului.

lg stylus inteligent 2

LG are un plan cu adevărat nebunesc, deoarece promite să folosească o mulțime de senzori în interiorul dispozitivului nu mai mare decât un pix: giroscop, busolă, senzor de proximitate, de presiune, cameră foto, senzor pentru iris și chiar un senzor de amprentă. De asemenea, ai parte și de un microfon și de un difuzor, ca să poți folosi stylus-ul ca pe un telefon.

Cum și unde ar putea LG să înghesuie atâtea tehnologii într-un pix, asta rămâne de văzut. Cel mai probabil nu vom vedea așa ceva pe piață, dar proiectul nu e unul rău.

Citește și: