LG lansează telefon cu stylus de parcă încă am fi în 2010

LG lansează telefon cu stylus de parcă încă am fi în 2010

După o lungă perioadă în care am asociat smartphone-urile cu stylus segmentului premium datorită seriei Galaxy Note, LG Stylo 4 îți aduce o experiență similară într-un pachet mult mai ieftin.

Cei de la LG nu mai fac foarte mulți bani din telefoane din păcate. Majoritatea profitului în cazul gigantului sud coreean are legătură cu producția de panouri pentru televizoare și smartphone-uri. Din acest punct de vedere, au fost printre primii care au prezentat un ecran rulabil de mari dimensiuni sau au lansat un telefon cu un ecran curbat – LG Flex.

Eșecurile din piața de mobile sau, mai degrabă, concurența acerbă pe acest domeniu de activitate nu au reușit însă să descurajeze sud coreenii. LG lansează în continuare terminale mai mult sau mai puțin interesante și încheie parteneriate de exclusivitate cu diverși operatori de pe mapamond pentru anumite modele.

Noul LG Stylo 4 a fost lansat de curând în Statele Unite prin intermediul operatorului american Metro PCS și este destul de greu de spus dacă va ajunge și în magazinele din alte țări. În orice caz, terminalul este unul foarte interesant, fără a fi surprinzător de performant.

În primul rând, este în construit în jurul unui panou de 6,2 inci cu o rezoluție de 2160 x 1080 și un raport de aspect de 18:9. Cu o asemenea diagonală și o margine destul de mare în partea de sus și de jos a ecranului, s-ar putea să nu fie cel mai confortabil dispozitiv de utilizat cu o singură mână, dar lateralele infime te ajută cu siguranță.

În rest, ”micuțul” ascunde la interior un Snapdragon 450 octa-core tactat la 1,8GHz, cu 2GB RAM și o memorie internă de 32GB. SoC-ul efectiv este un entry level de ultimă generație de la Qualcomm. Pe partea de captură, are o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli.

Stylus se glisează în colțul din dreapta jos, iar senzorul de amprentă se regăsește sub camera de pe spate. Sistemul de operare Android 8.1 Oreo este tot timpul o veste bună. Acumulatorul de 3300 mAh face o treabă bună în a completa ecuația.

Ca funcții interesante menite să te ajute să profiți de prezența stylusului, LG Stylo 4 vine la pachet cu Screen off Memo. Este suficient să scoți stylusul din dreapta jos și să începi să scrii pe ecran, fără să mai fie nevoie să apeși pe ceva. Telefonul poate fi achiziționat nesubvenționat la prețul de 179 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: