Seria LG Q Stylus îți aduce aminte de telefoanele cu stylus

Seria LG Q Stylus îți aduce aminte de telefoanele cu stylus

Cei mai mulți dintre noi asociază smartphone-urile cu stylus cu seria de terminale Galaxy Note de la Samsung, dar terminalele LG Q Stylus oferă o performanță similară într-un pachet semnificativ mai accesibil.

Fără prea multe surle și trâmbițe, sud coreenii de la LG au anunțat o nouă serie de smartphone-uri. Acestea fac parte din gama LG Q Stylus și sunt în număr de trei, cu un aspect similar și performanțe apropiate. Este vorba de LG Q Stylus, Q Stylus+ și Q Stylusα.

Noile smartphone-uri din seria LG Q Stylus sunt construite în jurul unui panou de 6,2 inci cu un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție nativă de 2160 x 1080 pixeli. Partea de procesare este asigurată de un octa-core tactat la 1,5 sau 1,8 GHz, în funcție de varianta pentru care optezi.

LG Q Stylus și LG Q Stylusα pot fi achiziționate cu 3 GB RAM și o cantitate de memorie internă egală cu 32 GB. LG Q Stylus+ este modelul un pic mai potent dintre cele trei, fiind dotat cu 4 GB RAM și un spațiu de stocare de 64 GB. În privința abilităților de captură, Stylus și Stylus+ au o cameră principală de 16 megapixeli pe spate și 8 megapixeli, respectiv 5 megapixeli pe față, pentru seflie-uri. LG Q Stylusα are o cameră de 13 megapixeli pe spate și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Toate cele trei telefoane anunțate astăzi de LG sunt livrate împreună cu un stylus. Au 172 de grame și 160,15 x 77,75 x 8,4 mm. În teorie, ar trebui să se audă foarte bine datorită certificări DTS:X 3D Surround. Dacă te încântă certificarea IP68 pentru rezistență la apă, trebuie să optezi pentru modelele Stylus sau Stylus+.

Toate trei sunt preinstalate cu Android 8.1 Ore și integrează un acumulator de 3300 mAh. Telefoanele sunt disponibile în culorile Morrocan Blue, Aurora Black și Lavedender Violet. Noile smartphone-uri ar trebui să ajungă în magazine în această lună, deși procesul de propagare în fiecare colț al mapamondului s-ar putea să dureze câteva luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: