LG pregătește un flagship cu lansare întârziată

LG pregătește un flagship cu lansare întârziată

LG G7 n-a mai ajuns pe piață și nici nu o va face în viitorul apropiat, dar compania vrea să aducă un telefon nou pe piață.

Seria G de la LG n-a fost atât de încununată de succes pe cât și-ar fi dorit compania. Cu toate că LG G6 a venit cu noutăți importante, n-a reușit să profite de ele și smartphone-ul a intrat într-un con de umbră. Astfel, lansarea lui LG G7, pe care majoritatea o vedeam ca având loc fie în ianuarie, fie în februarie, a fost anulată.

Asta face parte din reorientarea celor de la LG către un proces de lansare a telefoanelor ”atunci când e cazul” și nu anual. Următorul smartphone de top al companiei ar trebui să ajungă pe piață undeva în luna iunie, iar momentan e cunoscut ca Judy.

Telefonul va avea un ecran destul de mare, de 6,1 inci, iar raportul de aspect va fi de 18:9, similar cu cel introdus pe piață tot de LG, anul trecut. Un aspect important legat de ecran ar fi tehnologia MLCD+, care ar face ca smartphone-ul să fie unul dintre primele de acest fel de pe piață. Tehnologia oferă luminozitate sporită, de până la 800 nits, în timp ce consumul de energie este mai scăzut decât în cazul unui LCD clasic.

Telefonul va avea un procesor de top, modelul Snapdragon 845, dar și 4 GB de memorie RAM, iar la capitolul stocare, vei avea parte de 64 GB de spațiu. Pe spate, telefonul vine cu camere foto duale, iar integritatea sa este asigurată de protecția IP68.

Mai multe detalii despre smartphone ar trebui să vedem în lunile următoare, asta dacă Judy este, într-adevăr, un proiect real al celor de la LG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: