Cum va arăta Lenovo Z5, telefonul fără margini și ecran complet

Cum va arăta Lenovo Z5, telefonul fără margini și ecran complet

Lenovo Z5 ar putea fi cel mai interesant telefon al jumătății de 2018. Cel puțin dacă va fi livrat așa cum arată aceste imagini.

Essential Phone a fost primul telefon fără margini, dar cu o crestătură în partea de sus. A urmat iPhone X, care a și devenit cel mai cunoscut. Între timp, piața s-a umplut considerabil cu același design: Huawei, LG, OnePlus, dar și Xiaomi Mi 8. Între timp, Lenovo încearcă să promoveze Z5, un model fără crestătură, fără margini.

Promisiunea Lenovo Z5 e un raport ecran – corp telefon de 95%, ceea ce e impresionant. Mai mult, Lenovo Z5 ar avea și o autonomie de 45 de zile în stand-by. Lenovo susține că folosește patru tehnologii inovatoare și 18 brevete pe acest telefon.

După ce a fost prezentat Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, am văzut și cum arată un telefon al cărui scanner de amprentă e ultrasonic. Foarte probabil, așa ceva va fi și pe Lenovo Z5. Apoi, mai rămâne camera de selfie, dar aceea ar putea fi eliminată cu totul sau integrată în telefon ca la Vivo NEX.

Lenovo Z5 leak 3

Ca sistem de operare sigur va avea Android, dar rămâne de văzut și ce ajustări a făcut Lenovo la interfață. Ar fi o premieră pentru producător să lanseze un telefon premium mai bun decât ce-a livrat sub brandul Moto.

[readmore]

După ce Lenovo Z5 va fi prezentat, urmează viitorul iPhone în toamnă și noile telefoane Google. Urmează o perioadă în care cele mai multe telefoane vor fi similare iPhone X. Asta și pentru că Android P deja oferă suport pentru zona decupată din ecran. Până acum însă niciun producător, nici Apple, nici ceilalți, n-au folosit cu adevărat spațiul suplimentar de ecran.

Cel puțin cu Lenovo Z5 nu mai e grija asta. Doar că s-ar putea ca tot acest design popularizat în ultimul an să creeze mai mult haos pentru dezvoltatorii de aplicații.

Lenovo Z5 leak 2

Sursa: GSMArena