Lenovo Z5 promite o autonomie la care niciun telefon nu visează

Lenovo Z5 promite o autonomie la care niciun telefon nu visează

Lenovo Z5 vrea să fie un telefon care să revoluționeze piața, mai ales prin prisma designului, dar s-ar putea ca și restul funcțiilor să fie demne de luat în calcul.

Despre Lenovo Z5 am început să vorbim acum puțin timp, când telefonul a apărut pe internet în forma unor schițe de design care promiteau extrem de mult. Telefonul are un ecran fără margini, nu vine nici cu crestătură și nici cu alte elemente care să-ți ocupe spațiu inutil. Având în vedere că nici Apple și nici Samsung n-au reușit asta, Lenovo ar putea da lovitura cu un asemenea design.

Totuși, nu e vorba doar de design, se pare; telefonul ar ști să facă mai mult decât atât, sau poate că lui Chang Cheng, CEO-ul companiei, îi place să se laude. Conform unei imagini publicate de acesta pe internet, telefonul ar avea o autonomie-monstru în stand-by, de 45 de zile.

lenovo z5 autonomie

Sună ireal și s-ar putea să fie astfel, mai ales că telefoanele cu care avem de-a face pot rezista doar câteva zile, cel mult, dacă sunt lăsate complet în pace. Astfel, o lună și jumătate de autonomie e puțin mai mult decât mult.

Nu avem nicio informație despre capacitatea bateriei pe care o va oferi Lenovo Z5, însă putem să presupunem că va fi una semnificativă. Pe de altă parte, s-ar putea să vorbim și despre tehnologii adiționale pentru conservarea autonomiei, dar pentru asta va trebui să mai așteptăm.

Lenovo ar folosi patru tehnologii inovatoare și 18 brevete pentru a oferi pieței un telefon cu ecran pe toată suprafața. Dacă scannerul de amprentă poate fi integrat în ecran, asemenea și difuzorul (reușită deja marcată de Xiaomi Mi Mix), nu e cert cum va fi pusă camera frontală, dar aceasta ar putea avea un design retractabil.