Lenovo își actualizează seria de laptopuri ieftine și bune

Lenovo își actualizează seria de laptopuri ieftine și bune

Într-o perioadă în care majoritatea producătorilor de gadgeturi se înghesuie să lanseze noi modele de smartphone-uri, Lenovo anunță o serie de laptopuri noi la prețuri accesibile.

Dacă erai în căutarea unui notebook cu o performanță decentă care să nu implice un efort financiar semnificativ, noua gamă de portabile IdeaPad pare una cât se poate de atrăgătoare. Include modele pentru orice scenarii de utilizare, cu diagonale de la 13 până la 17 inci. Toate sistemele dezvăluite în urmă cu câteva zile fac parte din seriile IdeaPad 330, 330S și 540S.

În ordinea numerelor de pe tricou, IdeaPad 330 include cele mai ieftine portabile, cu un preț de pornire de 250 de dolari și o diagonală de la 13 la 17 inci. Rezoluția maximă a tuturor panourilor folosite, în funcție de buget, este Full HD. Tot raportat la suma de bani pe care o ai disponibilă, cel mai ieftin IdeaPad 330 include un Intel Celeron N4000, în timp ce cel mai scump vine la pachet cu un Intel Core i7 de generația a opta cu o placă video NVIDIA GeForce GTX1050.

Mai subțirel și mai portabil, IdeaPad 330S este dedicat celor care nu merg nicăieri fără laptop. Acesta are un preț de start de 500 de dolari și poate fi cumpărat cu o diagonală de 13 sau inci inci. Datorită prețului suplimentar, te vei bucura de o tastatură luminată, un sistem certificat Dolby Audio și o construcție mai andurantă. Din nou, vei putea sări până la un Intel Core i7 de generația a opta și un GeForce GTX 1050 de la NVIDIA.

Pentru un pic de gaming, IdeaPad 530S este cel mai sprinten dintre notebook-urile anunțate. Începe de la 799 de dolari și poate fi achiziționat cu un panou de 14 cu o rezoluție nativă WQHD. La interior, pe lângă un SSD ultra rapid, poate găzdui un Intel Core de generația a opta și o placă dedicată NVIDIA MX130 sau MX150. Toate sistemele noi IdeaPad vin preinstalat cu Windows 10, iar conectica include HDMI, USB Type-C, cititor de carduri 4 în 1 și încărcare rapidă. În magazin, vor ajunge până la finele acestei luni.