Samsung Galaxy Note 9 ar putea miza pe PUBG în loc de Fortnite

Samsung Galaxy Note 9 ar putea miza pe PUBG în loc de Fortnite

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat oficial foarte curând, dar asta nu oprește ca informații despre noul telefon să nu apară pe internet. Ultima noutate: Note 9 va veni cu PUBG preinstalat.

Publicația coreeanăă NewsOne a dezvăluit că Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat cu popularul joc PUBG preinstalat. Mai mult, se pare că Samsung a încheiat parteneriate cu compatrioții Nexon Games și cu PUBG Corporation pentru ca jocurile acestor companii să fie instalate pe smartphone-urile Galaxy Note 9.

Această informație apare în condițiile în care până acum se vorbea că Fortnite ar putea fi jucat, cel puțin în primele 30 de zile, doar pe telefoanele Note 9. Este greu de crezut că telefonul va avea ambele jocuri preinstalate din cauza rivalității dintre cele două jocuri. Vom știi oficial ce și cum va fi peste câteva ore când telefonul va fi prezentat oficial la New York.

Samsung Galaxy Note 9 va oferi un ecran AMOLED cu rezoluție QHD și diagonala de 6,4 inci. Camerele foto principale au senzori de 12 MP, iar una dintre ele are diafragmă variabilă de f/1.5 – f/2.4. Camera pentru selfie-uri va avea rezoluția de 8 megapixeli.

Există o variantă de telefon cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare; cu toate acestea, ar urma să existe și o variantă cu 512 GB de stocare, în timp ce memoria RAM nu va ajunge la 8 GB. Alături de acestea, ai parte și de o baterie de 4.000 mAh. În varianta pentru România, telefonul va avea procesor Exynos 9810.

Pe de altă parte, săptămâna trecută Huawei a lansat telefonul Honor Play care are PUBG instalat. Un executiv al diviziei de telefoane Honor a spus că interesul pentru jocul pe smartphone-uri este foarte mare și că este un moment potrivit pentru lansarea de telefoane de gaming. Veniturile generate de jocurile video s-ar plasa la 137.9 miliarde de dolari, iar jumătate din această sumă ar fi generată de către jocurile de smartphone. Honor Play a fost lansat în Malaiezia, Singapore și Filipine.

Citește și:
Sursa: ZDNet