Când se lansează Google Pixel 3, poate cel mai așteptat Android

Când se lansează Google Pixel 3, poate cel mai așteptat Android

A devenit deja tradiție pentru Google să-și lanseze oficial telefoanele mobile în luna octombrie. Google Pixel a fost lansat în octombrie 2016, Google Pixel 2 în octombrie 2017. Este de așteptat ca Google Pixel 3 să fie anunțat oficial tot în octombrie.

Acum avem și o dată oficială pentru lansare: 4 octombrie 2018. Asta potrivit unui anunț pe platforma FameBit. Famebit este platforma de marketing a Google unde creatori de conținut și influencerii de pe YouTube se „întâlnesc” cu companiile și prin intermediul căreia sunt plătiți pentru a le promova produsele și serviciile.

Există deja un anunț pentru Google Pixel 3 și se caută creatori de conținut din Canada. Totuși, să păstrăm puțin scepticism deoarece nu știm sigur dacă în spatele anunțului se află Google sau altcineva. În același timp, anunțul pare unul real, nimic nu iese în evidență ca fiind fals, iar data se potrivește cu programul Google.

Cât despre telefon, știm deja destul de multe lucruri despre cum ar putea arăta Pixel 3. La nivel de design, Google Pixel 3 nu ar trebui să fie prea diferit de modelul anterior. Vine în culorile tradiționale: alb și negru, dar de data aceasta, ecranul are marginile mai mici și o crestătură în partea de sus (varianta mai mare Google Pixel 3 XL).

Noul telefon va fi îmbrăcat în sticlă, probabil pentru a putea fi încărcat wireless (încă nu știm dacă acest lucru se va întâmpla sau nu) și pe spate va avea în continuarea o singură cameră foto.  Ecranul telefonului Pixel 3 XL are diagonala de 6,2 inci. În același timp, varianta clasică, Pixel 3, care nu va avea ecran cu crestătură, va avea un display cu diagonala de 5,3 inci.

La interior, Google Pixel 3 ar trebui să ruleze un procesor Snapdragon 845, să aibă 4 GB memorie RAM și un spațiu de stocare e 64 GB sau 128 GB. Rezultatele de benchmarking pe GeekBench ne arată un smartphone puternic cu un scor de 2426 (single core) și 8355 (multi-core).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Pocketnow