Google Pixel 3 XL apare în noi imagini pe internet

Google Pixel 3 XL apare în noi imagini pe internet

Google Pixel 3 XL se apropie de data de lansare, iar acum avem parte și de noi imagini care îți prezintă telefonul și detaliile sale.

Din fericire sau din nefericire, depinde de ce parte a baricadei te afli, noul Pixel 3 XL va avea ecran cu crestătură. Pare că s-a făcut deja liniște asupra subiectului, producători nu mai țin să-ți amintească în mod regulat că noul lor telefon are un asemenea design, ceea ce e un lucru bun.

Pixel 3 XL vine cu un asemenea design la mult timp după ce majoritatea producătorilor au adoptat un astfel de ecran, însă n-ar trebui să ne facem griji cu privire la popularitatea telefonului. Seria Pixel a reușit să-și creeze un grup important de fani care n-ar mai folosi altceva decât smartphone-urile propuse de Google.

google pixel 3 xl

Conform unui topic de pe forumurile XDA Developers, Google ar avea de gând să readucă pe piață varianta de Pixel în culoarea Clearly White. Telefonul din imaginile apărute acum pare să fie unul folosit pentru diverse teste de către cei de la Google.

Pe partea din spate poate fi observată o singură cameră foto, dar și un senzor de amprentă. Rămâne de văzut cât de bine se va descurca telefonul cu o singură cameră; în trecut, a reușit să o facă destul de bine.

google pixel 3 xl 2

Din imaginile de acum aflăm și că Pixel 3 XL vine cu 4 GB de memorie RAM, dar și cu 64 GB de stocare. Ecranul telefonului are diagonala de 6,2 inci. În același timp, varianta clasică, Pixel 3, care nu va avea ecran cu crestătură, va avea un display cu diagonala de 5,3 inci. Noile telefoane ar trebui să fie anunțate undeva în octombrie, când poate trendul unor astfel de ecrane ar putea fi înlocuit cu ceva mai bun.

Citește și: