Lansarea FIFA 19 te face să uiți de Cupa Mondială din Rusia

În timp ce majoritatea microbiștilor visează la Campionatul Mondial de la Moscova, EA s-a prezent la E3 2018 pentru a dezvălui viitorul FIFA 19.

Era imposibil ca jocurile FIFA să evite Campionatul Mondial de la Moscova. Din acest motiv, în urmă cu aproximativ o lună, cei de la EA au dezvăluit că vei putea participa la Cupa Mondială cu echipa preferată prin intermediul unei actualizări gratuite la FIFA 18. Indiferent dacă ai parcurs sau nu întregul set de meciuri din capitala Rusiei, EA a anunțat deja toate detaliile referitoare la iminentul FIFA 19.

Pe lângă meciurile tradiționale și libertatea cu care s-au obișnuit jucătorii, FIFA 19 va include întreaga competiție UEFA Champions League. Astfel, vei putea alege o echipă de club de oriunde din Europa și, cu ea, vei putea obține titlul de campioană, dacă te pricepi suficient de bine.

În plus, dacă ai făcut o investiție semnificativă în Nintendo Switch, te vei bucura să afli că platforma celor de la Nintendo este trecută pe lista consolelor compatibile.

FIFA 19 se va lansa peste câteva luni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC-uri cu Windows. Anunțul a făcut făcut în cadrul prezentării EA Play de la E3 2018. Pentru majoritatea jucătorilor, titlul va fi disponibil începând cu 28 septembrie, dar există câteva trucuri la care poți să apelezi dacă nu ai atât de multă răbdare.

Conform declarațiilor oficiale, FIFA 19 ar trebui să arate mai bine decât jocurile anterioare, începând cu detaliile de pe stadioane și până mingea efectivă. Mulțimile din tribune vor fi ca cele pe care le vezi în realitate, la TV sau pe stadion.

Echipa de comentatori care îți va ține companie pe parcursul fiecărui meci a fost înlocuită și, de această dată, te vei bucura de vocile lui Derek Rae și Lee Dixon. Popularul mod de joc Ultimate Team va fi și el actualizat pentru a include schimbările din Champions League.

Abonații la EA Access și Origin Access vor avea acces la FIFA 19 începând cu 20 septembrie într-un fel de beta intitulat Play First Trials. În plus, dacă se vor decide să-l cumpere, vor beneficia din start de 10% reducere.

20:25 12.06.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video