FIFA 18 primește cel mai important update gratuit: Cupa Mondială 2018

În urmă cu câteva zile, creatorii FIFA 18 au venit cu o veste foarte bună pentru amatorii jocurilor de fotbal. Vei putea juca gratuit meciurile de la Camptionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

În fiecare an, este lansat un nou joc FIFA de către EA Sports, divizia celor de la Electronic Arts. În trecut, când a avut loc campionatul mondial de fotbal, EA a lansat o variantă separată de FIFA World Cup. Dacă achiziționai respectivul joc, puteai parcurge întregul set de meciuri de la Cupa Mondială cu echipa ta favorită. Treceai prin toate etapele campionatului și, dacă erai suficient de bun, câștigai cupa.

FIFA World Cup a fost un joc profitabil pentru EA, dar în 2018, a decis să ofere gratuit întreaga experiență celor care au achiziționat FIFA 18. În final, va fi vorba doar de o actualizare pentru îndrăgitul simulator de fotbal. E ca și cum ai primi două jocuri pentru unul singur.

Campionatul Mondial de Fotbal se desfășoară o dată la patru ani. De această dată, va avea loc în Rusia, iar primele meciuri vor începe pe 14 iunie. Actualizarea referitoare la World Cup 2018 din FIFA va fi disponibilă un pic mai devreme, pe 29 mai. Pentru a profita de ofertă, trebuie să fi achiziționat până la momentul respectiva jocul FIFA 18 pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch sau PC.

După actualizare, vei putea experimenta tensiunea competiției cu oricare dintre cele 32 de echipe calificate la Cupa Mondială 2018. Echipamentul in-game al jucătorilor va fi cel autentic pe care îl vor purta pe stadioanele Rusiei. Cele 12 stadioane pe care se vor juca meciurile în țara lui Putin au fost recreate cu mare precizie pentru a spori autenticitatea experienței. Nu va lipsi mingea oficială folosită la fiecare meci și trofeul autentic de la final. Per ansamblu, dacă nu ai avut suficient de multe motive să investești bani în FIFA 18, acest anunț va reprezenta un motiv important pentru a reveni asupra deciziei.

Alexandru Puiu
10:43 01.05.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video