MWC18 Telefonul de la Land Rover nu e SUV, dar te ajută la munte și la mare

MWC18 Telefonul de la Land Rover nu e SUV, dar te ajută la munte și la mare
Sursa foto: George Stanciu/ Playtech

La MWC 2018 sunt nu doar apariții uzuale, ci și premiere și ciudățenii, dintre care unele interesante. Telefonul rugged Land Rover e una dintre acestea.

Am scris deja despre telefonul rugged CAT S61, care vine cu cameră foto termică și alte chestii utile celor care lucrează pe teren, unde un smartphone cu spate de sticlă și design premium n-ar rezista prea mult. Tot la același stand am găsit și telefonul Land Rover Explore, care e bun dacă vrei să te lauzi cu brandul, dar nu-ți permiți un SUV, nici măcar la mâna a patra.

land rover explore telefon rugged

Telefonul este un smartphone rugged, care vine cu protecție la apă și praf conform standardului IP68, dar și cu protecție la șocuri de până la 1,8 metri. De asemenea, smartphone-ul este făcut să reziste și la ger și la caniculă; funcționează garantat între temperaturi de -20 de grade și +50 de grade Celsius.

land rover explore telefon rugged

Smartphone-ul are și trei pachete de tip modul, care pot fi atașate la fel ca Moto Mods și care ar putea fi mai populare. Primul este Adventure Pack, cotat IP68, care îți mai aduce 3.600 mAh de baterie, dar care îți oferă și semnal GPS puternic, cu ajutorul unei antene dedicate.

Al doilea modul este Bike Pack, care vine cu suport dedicat pentru ghidonul bicicletei. Al treilea modul este Battery Pack, cotat IP68 și care îți oferă un bonus de 4.730 mAh de baterie.

land rover explore telefon rugged

Bateria proprie a smartphone-ului este de 4.000 mAh, iar display-ul este de 5 inci. Ai 4 GB de RAM și 64 GB de stocare, iar Land Rover Explore vine cu Android Nougat și cu promisiunea de Oreo undeva în viitor.

Telefonul va ajunge pe piață în luna aprilie și va veni în pachet cu modulul Adventure Pack, iar prețul va fi de 649 de euro.

Citește și: