MWC18 CAT S61, cel mai bun telefon cu cameră foto termică

MWC18 CAT S61, cel mai bun telefon cu cameră foto termică
Sursa foto: George Stanciu/ Playtech

În cadrul MWC 2018 am găsit și CAT S61, un telefon rugged care îți pune la dispoziție o cameră foto termică și nu numai.

Camerele foto termice sunt privite, de cele mai multe ori, ca un accesoriu profesional și evident, scump. Cei de la CAT au adus la Barcelona un nou smartphone rugged și cu cameră foto termică, modelul S61.

cat s61 camera foto termica

Telefonul are un senzor termic destul de puternic, care îl face mult mai util decât cel de pe modelul predecesor. Acum ai posibilitatea să detectezi temperaturi variabile care pot ajunge până la 400 de grade Celsius. În plus, rezoluția camerei în modul termic este Full HD, iar în timp ce folosești camera astfel, poți face chiar și un livestream, util în multele situații unde un telefon rugged își face simțită importanța.

cat s61 camera foto termica

CAT S61 are încorporat și un senzor de măsurare a calității aerului. În cazul în care te afli într-un mediu unde ar putea exista gaze toxice, te poți baza pe telefon să te avertizeze dacă ești în pericol.

Un alt element specific lui CAT S61 este un senzor de măsurare a distanței. Bazat pe laser, acesta îți poate oferi măsurători detaliate pentru distanțe de până la 10 metri.

cat s61 camera foto termica

Nu în ultimul rând, ceea ce îl face special pe CAT S61 e designul rugged. Telefonul e conform cu specificațiile MIL 810G, rezistă la căzături de până la 1,8 metri, este rezistent la apă timp de 60 de minute la cel mult 3 metri adâncime, inclusiv în apă sărată. Evident, este și rezistent la praf.

cat s61 camera foto termica

Nici la capitolul specificații telefonul nu stă rău. Are ecran Full HD de 5,2 inci și cameră foto de 16 megapixeli. Procesorul este Snapdragon 630, 4 GB de RAM și 64 GB de stocare. În România, telefonul ar trebui să ajungă în iulie, iar prețul ar trebui să fie undeva în jurul sumei de 900 de euro.

Etichete: