Noile Moto Mods îți vor transforma telefonul într-un instrument de gaming

Noile Moto Mods îți vor transforma telefonul într-un instrument de gaming

Cunoaștem deja multitudinea de module utile cu care vin telefoanele Motorola, iar producătorii nu par să-și încheie colecția aici și vin cu noi idei îndrăznețe.

Noile concepte de produse Motorola ne impresionează deja prin ceea ce propun și ne arată că producătorii nu evită să creeze dispozitive mai neobișnuite. Astfel, compania aduce în discuție un modul care extinde viața adaptorului, partea bună fiind că acesta poate fi conectat la oricare dintre modulele pe care le-ai achiziționat și permite încărcarea lor separat de telefon. De asemenea, dispozitivul îți oferă posibilitatea unei încărcări wireless, ceea ce înseamnă că se întrevede posibilitatea mai multor opțiuni prin care poți prelungi autonomia smartphone-ului, conform Engadget.

Totodată, producătorii se adresează prin această colecție și pasionaților de jocuri. Motiv pentru care unul dintre module este un controller care vine dotat cu patru difuzoare, lumini și cu o serie de jocuri preinstalate.

Pe lângă aceste dispozitive, se zvonește că Motorola va propune un modul care poate citi patru cartele SIM și unul care se aseamănă ca funcții cu un mini-printer. Acesta din urmă îți va permite să realizezi copii fizice ale selfie-urilor tale preferate sau ale cadrelor surprinse. În plus, se anunță posibilitatea lansării unei platforme robotice, care se atașează de componente mecanizate și are rolul unui kit special cu ajutorul căruia poți construi elemente mecanice, motoare și alte componente ale unui robot.

Deși aceste funcții par greu de conceput momentan, suntem curioși să vedem dacă ideile vor prinde contur și în ce măsură dispozitivele create vor fi la fel de utile precum se recomandă. Nu există în prezent detalii suplimentare în ceea ce privește data de lansare sau prețul de achiziționare al produselor amintite, dar ceea ce putem afirma este că Motorola nu și-a încheiat colecția de module atașabile smartphone-urilor create și pare să promită multe pe viitor.

Citește și: