Kanye West se compară cu Stephen Hawking, că atât de ciudată e lumea

Kanye West se compară cu Stephen Hawking, că atât de ciudată e lumea

Rapperul Kanye West s-a comparat de-a lungul timpului cu Steve Jobs, Thomas Edison, Picasso și Leonadro Da Vinci. De această dată, el s-a gândit că nu ar fi rău să îl includă în această listă și pe fizicianul Stephen Hawking.

Comparația a fost făcută în contextul în care Kanye West a anunțat că scrie o carte de filosofie intitulată „Break The Simulation”. Anunțul a fost făcut în cadrul unui interviu cu designerul Axel Vervoordt.

Acesta a declarat că are o idee despre oamenii obsedați de fotografii și despre modul în care acestea te scot din prezent și te transportă în trecut sau în viitor.

Într-o primă fază, artistul pare că este modest și nu își atribuie postura de filosof. „Am această filosofie – sau să spunem că este doar o idee, pentru că uneori cuvântul «folosofie» sună prea dur”. El spune că fotografiile pot fi folosite ca documente, dar de multe ori acestea pun stăpânire pe oameni.

Continuarea însă ne face să ne dăm seama că am vorbit prea repede. Rapperul spune că oamenii vor întotdeauna să audă istoria unui lucru, ceea ce e important, dar crede, totuși, că este dată o prea mare importanță istoriei.

Cu toate acestea, cireașa de pe tort a interviului este comparația cu marele fizician Stephen Hawking. „Cred că sunt asemănător cu Stephen Hawking. El își modifica ideile și teoriile tot timpul”, a afirmat rapperul. Și dacă nu era îndeajuns, acesta a mai precizat că o vede pe soția sa, Kim Kardashian, drept „Maria Antoaneta a timpurilor noastre”.

Kanye West este un rapper, producător muzical, compozitor de muzică, creator de modă și antreprenor american. Acesta a devenit cunoscut ca producător la Roc-A-Fella Records, în anii 2000. El este căsătorit cu vedeta americană Kim Kardashian și împreună au trei copii.

Kanye West este cunoscut atât pentru comparațiile sale deplasate, cât și pentru unele comentarii care au devenit virale. De exemplu, în timpul unei emisiuni de televiziune, l-a criticat pe fostul președinte american George W. Bush pentru lipsa de implicare în ajutorarea victimelor Uraganului Katrina. Acesta a vorbit la un moment dat și despre posibilitatea de a candida la președinție.