John Cena ar putea fi actor într-un film bazat pe o serie de jocuri video

John Cena ar putea fi actor într-un film bazat pe o serie de jocuri video

John Cena ar putea reveni pe ecrane, dar nu ca jucător de wrestling, ci ca actor. Luptătorul l-ar putea interpreta pe Duke Nukem într-un film bazat pe jocul video cu același nume.

Filmul va avea amprenta Paramount, iar producția va fi în colaborare cu Platinum Dunes, studioul lui Michael Bay. Nu se știu foarte multe detalii despre posibila colaborare a lui John Cena cu studiourile de filmare și asta pentru că filmul Duke Nukem se află în faza incipientă a producției. Încă nu au fost anunțați niciun director sau alte nume din distribuție, însă există o mare șansă ca luptătorul să fie cap de afiș. Mai mult, încă nu există niciun scenariu pentru că nu a fost găsit niciun scenarist care să se ocupe de asta.

Duke Nukem este o serie de jocuri video numită după protagonistul său. El a fost creat de compania Apogee Software, inițial, ca o serie de jocuri video pentru computerele personale compatibile cu IBM. În timp, seria s-a extins la jocuri lansate pentru consolele diferiților dezvoltatori. Jocurile video Nukem urmăresc aventurile protagonistului plin de mușchi, deci este plin de acțiune.

Paramount a preluat drepturile filmului de la Gearbox Software, compania din spatele jocului.

John Cena nu este străin de lumina reflectoarelor. Cena și Paramont au mai lucrat și în trecut pentru „Daddy’s Home 2”. În plus, este așteptat să mai apară în câteva ecranizări. Filmul Duke Nukem ar putea să-i aducă multe beneficii lui Cena și l-ar putea propulsa într-o altă categorie a actorilor de la Hollywood.

Deși mulți sunt încântați de idee, mulți fani ai jocurilor se tem că nu va ieși nimic bun din asta, pentru că, în cele mai multe cazuri, filmele care au la bază un joc video nu sunt foarte apreciate sau reușite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Variety