Star Trek Beyond: Paramount lansează primul trailer

Star Trek Beyond: Paramount lansează primul trailer

Cei de la Paramount au publicat acum în mod oficial primul trailer pentru filmul Star Trek Beyond.

Trailerul pentru filmul Star Trek Beyond trebuia să ruleze pentru prima oară chiar înainte de debutul în cinematografe al filmului Star Wars: The Force Awakens. Cei de la Paramount se pare că și-au schimbat, însă, planurile. În urmă cu puțin timp, trailerul în limba germană a fost subiectul unui leak, iar varianta internațională, în limba engleză, a apărut la scurt timp după aceea.

Filmul nu va mai fi regizat de J.J.Abrams, acesta din urmă fiind ocupat în prezent cu premiera celei mai noi producții din seria Star Wars. Abrams a fost înlocuit de Justin Lin, care în trecut s-a ocupat de Fast & Furios. Trailerul pentru Star Trek Beyond începe cu melodia ”Sabotage” a trupei Beastie Boys, care rulează în timp ce ne sunt afișați toți membrii echipajului, care se străduiesc să navigheze prin mijlocul unui câmp de asteroizi.

Videoclipul cu o durată de un minut și jumătate este extrem de bine realizat și ne dă de înțeles că echipajul navei Enterprise a pierdut controlul acesteia, aflându-se acum într-o lume ciudată, în care se confruntă cu noi amenințări. Filmul Star Trek Beyond va apărea în cinematografele din toată lumea în data de 22 iulie, anul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: