07 mart. 2018 | 15:00

După Jessica Jones, sezonul doi din Luke Cage primește o dată de lansare

VIDEO ACTUALITATE

Cu câteva zile înainte de lansarea celui de al doilea sezon din Jessica Jones, Netflix a publicat un teaser pentru a ne anunța premiera sezonului doi din Luke Cage.

Când se va lansa, serviciul de streaming de la Disney va include toate filmele și seriale din Universul Star Wars și din Universul Cinematografic Marvel. Respectiva lansare se pare că nu va afecta în nici un fel producțiile originale Netflix construite în jurul unor personaje Marvel. Pe îndrăgitul serviciu de streaming, te poți bucura deja de seriale cu Luke Cage, Jessica Jones, DareDevil, The Punisher sau The Iron Fist. Primul sezon din The Defenders i-a adus pe toți la un loc.

Pe lângă faptul că producțiile de mai sus vor rămâne pe Netflix pentru totdeauna, se pare că vor primi sezoane noi. Primul sezon din Jessica Jones a avut premiera în 2015 și tot atunci a fost introdus Luke Cage. Al doilea sezon cu Kristen Ritter în rolul principal va putea fi vizionat începând cu data de 8 martie 2018. Până când vom vedea modul în care a evoluat relația dintre cei doi eroi, merită reținut că sezonul al doilea din Luke Cage are de asemenea o dată de lansare.

Noile aventuri ale lui Luke Cage vor ajunge pe Netflix în data de 22 iunie. Cum era de așteptat, toate episoadele vor fi disponibile din prima zi. Spre deosebire de The Iron Fist, primul sezon al show-ului cu Mike Colter în rolul principal a fost foarte bine primit de critici și public. Ca urmare, există foarte mult interes pentru cel de-al doilea sezon.

În privința teaserul-ului care a ajuns pe YouTube, acesta nu dezvăluie foarte multe particularități ale viitoarei povești. Putem fi însă siguri că vom avea parte de un anti-erou remarcabil al cărui scop în viață este să-l distrugă pe Luke Cage. Între timp, personajul principal se află într-o competiție cu sine pentru a nu depăși linia dintre bine și rău.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele