Jessica Jones primește un nou trailer pentru al doilea sezon

Fanii filmelor din universul Marvel așteaptă cu interes lansarea celui mai nou sezon din Jessica Jones, iar al doilea trailer tocmai a ajuns online.

Complet diferit față de Daredevil sau Punisher, Jessica Jones este un serial original Netflix care a atras o serie stufoasă de fani și a generat noi abonați pentru cel mai popular serviciu de streaming. În acest context, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul mai avem foarte puțin de așteptat până la lansarea celui de-al doilea sezon.

Au trecut deja câțiva ani de la primul sezon din Jessica Jones. Toate episoadele din prima aventură a eroinei au fost publicate online pe 20 noiembrie 2015. Între timp, am putut vedea același personaj în primul sezon din The Defenders.

Sezonul doi din Jessica Jones va continua povestea originală luna viitoare. La fel ca majoritatea serialelor disponibile pe Netflix, toate episoadele vor fi disponibile într-o singură zi, pe 8 martie. În urmă cu aproximativ o săptămână, am avut parte de un teaser pentru nou show, dar acum a fost publicat pe canalul de YouTube al Netflix un trailer complet, de peste două minute.

În primul trailer dedicat noului sezon din Jessica Jones, îndrăgitul personaj feminin se străduia să se împace cu trecutul ei, încercând în același timp să obțină răspunsuri referitoare la decesul părinților săi într-un accident de mașină. Al al doilea trailer disponibil mai sus, se poate vedea modul în care Jessica își administrează nivelul incredibil de mare de furie legate de experiențele prin care a trecut. Pentru un moment, o putem vedea pe Jessica Jones înscrisă la o sesiune de management a furiei. În aceeași secvență, sunt înșiruite toate motive pe care le are pentru a fi atât de nervoasă. În definitiv, nu ar rămâne prea mulți fără sechele după decesul părinților, o serie de experimente, o răpire, violuri și o sesiune intensă de control al minții. În mod evident, nu lipsesc personajele negative care sunt snopite în bătăia de către același personaj.

07:36 22.02.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video