Netflix: ce aduce special noul sezon Jessica Jones

Netflix: ce aduce special noul sezon Jessica Jones

Netflix a anunțat că în martie avem un nou sezon din serialul Jessica Jones. PLAYTECH îți aduce noutăți despre serial direct de la sediul Netflix din America.

Personajul Jessica Jones din serialul Netflix cu același nume este supereroină. Este și alcoolică, cu un comportament antisocial. Ea e una dintre victimele lui Kilgrave, un bărbat capabil să controleze mințile oamenilor. După un timp, aceasta este convinsă că Kilgrave a murit și încearcă să își vadă de viața ei, până când realizează că acesta este în viață și face noi victime. Cel puțin asta a fost povestea în primul sezon.

Netflix va lansa pe data de 8 martie sezonul doi al serialului. Acest sezon va avea 13 episoade.

În noul sezon, Jessica Jones, detectiv particular în New York, începe să își pună viața în ordine. Acest lucru se întâmplă după ce ea l-a omorât pe opresorul său, Kilgrave. Cu toate acestea, Jessica va fi pusă în fața unui nou caz. În ciuda reticenței ei, noul caz o va face să se cunoască mai bine deoarece va fi nevoită să analizeze anumite lucruri din trecut.

În al doilea sezon, actriței i se alătură o distribuție impresionantă, care îi include pe Rachel Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarht), Eka Darville (Malcom Ducasse) dar, și câteva nume noi precum Janet McTeer, J.R. Ramirez și alții.

Serialul este un titlu original Netflix, bazat pe benzile desenate Marvel. Acesta este produs de Marvel Television în colaborare cu ABC Studios și Tall Girls Productions. Melissa Rosenberg este scenaristul, care a produs filmul Twilight și serialul Dexter, iar serialul este filmat la Universul Cinematografic Marvel.

[readmore]

Compania Netflix a fost înființată în anul 1997 și are sediul în Los Gatos, Calofornia. Acesta este un furnizor de massmedia și streaming online de filme și seriale. Netflix a început serviciul de streaming în 1999, pe bază de abonament iar, până în 2009, a depășit 10 milioane de abonați.

PLAYTECH este în Statele Unite ale Americii, de unde îți va prezenta noua poveste din Jessica Jones, dar și detalii din momentul lansării internaționale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: